Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Тістечко «Буковинській горіх»
На 10-12 тістечок:
Для грильяжу:
150гр. горіхів
50гр. цукру
Для бісквіту:
2 яйця
60гр. борошна
60гр. цукру
Для глазурі:
100гр. шоколаду від 54%
60гр. масла
Для тістечок:
Всі бісквітні крихти – 150гр.
Весь грильяж – 200гр.
100гр. масла кімнатної температури
8гр. какао
Глазур Для початку робимо грильяж. Підсушуємо на сухій сковорідці горіхи, охолоджуємо. Цукор розтоплюємо в сотейнику до світло карамельного кольору, не мішаємо, додаємо горіхи, тепер можна перемішати силіконовою лопаткою так, щоб всі горішки були в карамелі. Виливаємо все на силіконовий ковбик чи форму. Даємо повністю охолонути, тоді ламаємо грильяж на шматочки і пробиваємо в блендері до крихт. Розмір залежить від ваших вподобань.
Печемо бісквіт: яйця збиваємо з цукром не менше 10 хвилин до стійкої маси, просіюємо борошно, перемішуємо і випікаємо при180С до золотистого кольору 20-25 хвилин. Готовий бісквіт підсушуємо в духовці, поламавши його шматочками., охолоджуємо. Пробиваємо блендером до утворення крихт. Якщо у вас є готовий бісквіт, то його просто підсушуємо і пробиваємо блендером.
Змішуємо крихти бісквітні з грильяж ними, додаємо масло, какао, перемішуємо. Утвориться маса, з якої формуємо наші тістечка. Кладемо їх в морозилку на 1 годину.
Для глазурі розтоплюємо шоколад з маслом, перемішуємо до однорідного стану.
Підморожені тістечка занурюємо в глазур і викладаємо на пергамент. Глазур схоплюється миттєво.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 02.07.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | ¤ Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у КарпатиДіяльність церкви «Христос є відповідь» настільки різнопланова, що писати про неї можна дуже і дуже багато. Але є напрямок, який сам по собі є унікальним. Це кількаденні поїздки в Карпати, які дають можливість їх учасникам не просто відпочити в горах, що саме по собі є задоволенням та користю, а й отримати новий стимул для життя.Ініціатор та організатор поїздок пастор Тарас Сень дуже гарно та змістовно описує ці поїздки. Цього літа, з 16 по 20 червня, відбувся перший літній виїзд до Карпат, організований церквою «Христос є відповідь». Про те, як він пройшов, автор попросив розповісти Тараса Сеня....
| ¤ У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобівНа Рівненщині діє електронна черга на безоплатне ендопротезування – хірургічну заміну пошкодженого суглоба (здебільшого кульшового або колінного) штучним імплантом.Ця послуга доступна у межах програми медичних гарантій у закладах, які мають договір з Національною службою здоров’я України....
| | |
|