Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Крем-суп з цвітної капусти
На 4-6 порції:
400гр. цвітної капусти
3-4 пера зеленої цибулі
100гр. сиру, краще овечий чи козячий, щоб був ароматний
2 зубчики часнику
1ст.л. масла вершкового
1ч.л. готової гірчиці в зернах
1шт. картоплі
0,4ч.л. мускатного горіха
100мл вершків 10%
сіль, перець, лавровий листочок Відварюємо окремо картоплю і капусту до готовності. Тим часом цибулю і часник нарізаємо, в каструльці розтоплюємо масло, додаємо цибулі з часником, тушкуємо 2-3 хвилини. Додаємо відварену картоплю і капусту, солимо, перчимо, додаємо тертий мускатний горіх і лавровий лист, заливаємо відваром з-під капусти так, щоб покрити овочі і тушкуємо ще 10 хвилин.
Виймаємо лавровий лист і все збиваємо блендером, додаємо вершки і ще раз пробиваємо. Додаємо готову гірчицю, пробуємо і виправляємо на сіль.
Готовий суп викладаємо в тарілки і присипаємо тертим сиром, можна підсмажити маленькі грінки з білого хліба
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|