Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Відривний хліб з ароматним маслом і сиром
На 6-8 порцій, форма 20-22 см діаметром:
0,5 кг картоплі (не молодої)
Сіль
Для тіста:
190 мл молока
40 гр. масла
0,5 ст.л. цукру
1 яйце (велике)
350 гр. борошна
10 гр. свіжих дріжджів
1 ч.л. солі
Для ароматизованої олії:
50 мл оливкової олії
Пучок пряних трав за смаком: петрушка, кріп, базилік, розмарин
грам 100 твердого сиру, в ідеалі пармезану (за бажанням)
3-4 зубчики часнику Для тіста половину молока підігріваємо з маслом так, щоб масло розтало, додаємо залишок молока, щоб збити температуру. Дріжджі розтираємо з цукром, додаємо молочну суміш, просіюємо борошно, вибиваємо яйце, додаємо сіль і замішуємо тісто. Залишаємо в теплому місці на 1-1,5 години.
Тим часом запікаємо картоплю, чистимо, розминаємо, присолюємо злегка. Як трішки охолоне, додаємо до тіста і вимішуємо.
Для масла: зелень подрібнити, часник пропустити через прес, все змішати олією. З тіста формуємо кульки завбільшки з грецькій горіх, обмакуємо в масло і викладаємо у форму. Наповнену форму залишаємо на 30 хвилин і ставимо в духовку при 200С на 30-40 хвилин. Готовий хліб щедро присипаємо тертим сиром.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|