Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №924 від 01.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як заготовити зелень на зиму

Як заготовити зелень на зиму

Який аромат розноситься по кухні, коли взимку дістаєш із засіків мішечок з сушеною зеленню! Така зелень прекрасно підійде в якості запашної приправи до рибних і м’ясних страв. Ось тільки, щоб насолоджуватися її смаком в холоди, заготовку треба починати вже зараз. Що можна зробити? Можна, звичайно, виростити зелень в будинку, але можна і заготовити на зиму.

Засушити

Для початку зелень потрібно підготувати: перебрати, відрізати корені, промити холодною водою. Викласти тонким шаром на чисту тканину і дати обсохнути. Потім стебла дрібно нарізати, а листя залишити цілими. У такому вигляді покласти зелень сушитися в добре провітрюваному приміщенні.

Час від часу перевертати. Зелень вважається добре просушеною, якщо при стисненні розсипається в порошок. Висушивши, покладіть її в банку або тканинний мішечок. У таких умовах її можна зберігати близько 3 років.

Засолити

Для засолювання 1 кг зелені необхідно взяти 250 г солі (краще крупного помелу). Всю зелень нарізати якомога дрібніше, додати сіль і ретельно перемішати. При бажанні можна приправити невеликою кількістю нарізаного часнику. Розкласти отриману суміш у банки. Зверху трохи прим’яти, щоб виступив сік. Закрити кришками і дати постояти при кімнатній температурі. Через 2 - 4 дні банки відкрити і додати зелень з сіллю доверху. Прибрати в темне прохолодне місце.

Замаринувати

Зелень крупно нарізати, укласти в невеликі банки і залити маринадом. Щоб приготувати маринад необхідно на 1 літр питної води взяти 30 г солі, додати 50 г. цукру і приблизно 1 ст. л. столового оцту. Банки із зеленню простерилізувати і закатати. Зберігається маринована зелень в темному прохолодному приміщенні.

Заморозити

Для цього зелень необхідно дрібно нарізати, розфасувати невеликими порціями у формочки для льоду, залити кип’яченою водою кімнатної температури і поставити в морозильну камеру. Крижані кубики можна додавати, наприклад, в суп в кінці варіння.

01.08.2019


Переглядів: 2033

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...

¤ 
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

«Від громади столиці бійцям на фронт вирушила чергова партія вкрай необхідної допомоги. 27-й окремій Печерській бригаді Нацгвардії України передав 1100 мультироторних систем. Це FPV-дрони різних типів — і нічні, і 8 та 10 дюймів», - повідомив Віталій Кличко...

¤ 
Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво вже давно стало не просто десертом – це справжня культура.

У 2025 році виробники вражають не лише креативом, а й увагою до локальних смаків, екотрендів та мультисенсорного досвіду....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23112)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19042)
• Допомога під час карантину [967] (16166)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15973)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15668)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15580)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15517)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15460)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15445)
• Живи до ста! [965] (15384)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15317)
• Бюджет і ми… [965] (15269)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15169)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15166)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14995)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14935)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14769)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14638)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (815)
• Кличко бере участь у Конгресі Європейської народної партії: «Голос України має звучати нині на всіх міжнародних платформах» (747)
• Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки (645)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (569)
• Віталій Кличко передав від громади Києва 72 бригаді 900 дронів, модифікованих під потреби підрозділу (349)
• Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (329)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (197)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"