Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Баклажани в часниковому маринаді
На 1 кг баклажан:
100мл води
3ст.л. оцту 9%
1 головка часнику
0,5ч.л.меленого чорного перцю
0,5ч.л.солі
Олія для смаження Баклажани ріжемо кільцями (не дуже товстими), присипаємо сіллю крупного помолу (приблизно 1,5 ст.л.), трошки приминаємо, залишаємо на 40 хвилин. Баклажани віджимаємо від рідини, і обсмажуємо до готовності з обох боків. Олії в сковорідку наливаємо так, щоб баклажани плавали, не бійтеся, жирними вони точно не будуть. Викладаємо підсмажені кілечка на паперовий рушничок, щоб увібрати зайву олію.
Для маринаду змішуємо воду з сіллю, перцем, оцтом, видушуємо часник. Готові баклажани по кілька штук занурюємо в маринад на 30-40 секунд, виймаємо і викладаємо в лоток. Якщо маринад залишився, то його просто виливаємо. Ставимо в холодильник на добу. За добу баклажани можуть змінити колір, це нормально, на смаку це не відображається.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 01.07.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | |
|