Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Закусочна галета
115гр.вершкового масла кімнатної температури збити з 85гр.творожного сиру (або замінити на 20% сметану), 2гр.солі, 2гр.цукру. Додати 140гр.борошна, замісити тісто, воно буде дуже ніжним і м’яким, борошна не підсипаємо. Тісто загортаємо у плівку і на 1 годину кладемо в холодильник або 15 хвилин в морозилку. Далі розкатуємо, викладаємо улюблену начинку, формуємо краї і ставимо в духовку на 25-30 хвилин при 180С. Творожний сир можна зробити з кефіру - кладемо пакет в морозилку, а тоді на сито з марлею в 3-4 шари, щоб зійшла сироватка, з 1 л кефіру виходить 400-450гр. творожного сиру типу Альметте.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1193 від 30.10.2024p. |
|