№934 від 10.10.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Фаршировані баклажаниНа 4 порції: 4 великих баклажана 2 яйця 200гр. сулугуні по 0,5 ч.л. паприки (краще копчена), хмелі-сунелі 1-2 зубчика часнику зелень за смаком сіль Баклажани миємо, розрізаємо вздовж навпіл (плодоножки не обрізаємо), на м’якоті робимо ромбовидні надрізи. Обережно, щоб не прорізати шкірку! Запікаємо до готовності 20-20 хвилин при 180С. Для начинки 150гр. сиру натираємо на терці, додаємо сіль, спеції, яйця, зелень, подрібнений часник. З готових баклажан ложкою виймаємо м’якоть, подрібнюємо її і додаємо до начинки. Все перемішуємо і начиняємо баклажанові лодочки. Запікаємо 20 хвилин при 180С, присипаємо сиром, що залишився і запікаємо ще 3-4 хвилин, щоб сир розтанув. Подаємо гарячими.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |