Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Пряна цвітна капуста під сирним соусом
На 4 порції:
1 кг цвітної капусти
1ст.л. олії
0,5ч.л.паприки
0,5ч.л.копченої паприки
0,5ч.л.солі Для соусу:
1ст.молока
1ст.л. борошна під ніж
1ч.л. вершкового масла
100гр. твердого сиру
Капусту миємо, розбираємо на невеликі суцвіття, додаємо олію і перемішуємо. Всі спеції змішати, додати до капусти, знову перемішати, щоб кожне суцвіття було в спеціях. Викладаємо на пергамент, випікаємо при 180С приблизно 20-25 хвилин.
Сирний соус – це простий бешамель з додаванням сиру. Масло розтоплюємо, додаємо борошно і обсмажуємо хвилини 3-5, починаємо додавати молоко маленькими порціями. Постійно помішуємо, тут зручніше взяти вінчик, намагаємося розбивати всі грудочки. Як тільки утворилася однорідна маса, додаємо натертий сир, перемішуємо, щоб сир розтав і знімаємо з вогню.
Капусту викладає на тарілку і поливаємо соусом.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1197 від 04.12.2024p. |
|