Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Кутаби з зеленню
На 8 штук:
1 ст. л. теплої води;
дрібка солі;
близько 500 г борошна.
Для начинки:
400 г зелені (шпинат, щавель, кінза, петрушка, кріп, черемша але обов’язково має бути суміш);
100 г зеленої цибулі;
200 г розсольного сиру (моцарела, бринза, адигейській). Для тіста сіль розчиняємо у воді, додаємо борошно, але не все – спочатку більшу половину, а тоді будемо підсипати, щоб тісто не вийшло забитим. Тісто має бути м’яким, кладемо його у пакет, пакет – в холодильник не менше ніж на годину.
Для начинки зелень миємо, сушимо. Зелену цибулю підсмажуємо до появи аромату, буквально кілька хвилин, додаємо зелень, солимо і за 2-3 хвилини вимикаємо вогонь. Даємо трохи охолонути і додаємо натертий сир.
Далі все як для чебуреків: розкачали тісто, виклали начинку і обсмажуємо. І ось тут пішли відмінності – смажимо на сухій сковорідці до появи коричневих плямок, готові кутаби змазуємо розтопленим маслом. Подаємо відразу.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1198 від 06.12.2024p. |
|