![]() |
№954 від 05.03.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Чебуреки з хрусткого тістаНа 18-20 чебуреків: 4 ст. борошна; 1,5 ст.води; 1 ч.л. солі; 1 ч.л.цукру; 1 ст.л. горілки; 75 мл олії. Для начинки: 500гр. жирного фаршу зі свинини і 300гр. цибулі, сіль, перець за смаком. Борошно просіюємо в миску, у воді розчиняємо сіль та цукор, додаємо спирт. Ось в поєднанні цукру і спирту і весь фокус хрумкого тіста. Починаємо замішувати тісто, поступово додаючи олію. Тісто буде трохи прилипати до рук, але борошна не підсипаємо. Кладемо тісто в пакет і залишаємо на годину при кімнатній температурі. Готуємо начинку. Від тіста відрізаємо по маленькому шматочку (залишок тіста тримаємо в пакеті, щоб не завітрився) і розкачуємо якнайтонше, розмазуємо фарш, формуємо чебурек і смажимо в достатній кількості олії. Готові чебуреки викладаємо на паперову серветку, щоб увібралася зайва олія і відразу подаємо.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |