Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Січень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Старопольський смалець
Рецепт дуже варіативний, змінюючи кожен раз набір спецій, трав, фрукти, цибулю на часник, можна щоразу отримувати інший смак. Беремо підчеревину чи бочок (приблизно 1 кг), ріжемо шматочками, складаємо в каструлю і починаємо топити шкварки. Як тільки побачили, що вони вже гарненькі, підсмажені, додаємо порізану кружальцями цибулю, кружальце лимона, трішки розмарину, посолили, поперчили до смаку і поки цибуля підсмажиться тримаємо на вогні. Поки все гаряче, виклали в блендер (смалець лишаємо в каструлі, потім проціджуємо окремо, для картоплі, капусту потушити згодиться ) і збиваємо до стану паштету або риєту, що більше подобається, за потреби додаємо трошки смальцю з каструлі, викладаємо в стерилізовані баночки, зберігаємо в холодильнику.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1205 від 16.01.2025p. |
|