№966 від 28.05.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Моркв’яні капкейкиНа 12 штук: 200 гр. борошна; 2 яйця; 150 гр.цукру; 150 гр.масла (розтопити); 250 гр. тертої моркви; 1 ч.л. розпушувача (під ніж); дрібка солі, екстракт ванілі або ванільній цукор; за бажанням можна додати подрібнені грецькі горіхи (50 гр.), цедру апельсина, мускатний горіх та корицю. Для крему: 250гр. вершкового сиру 50гр.цукрової пудри; 100гр.масла кімнатної температури. Збити яйця з цукром до пухкої піни, додати розтоплене масло, моркву, розмішати до однорідної маси, додати борошно з розпушувачем, сіллю та ароматизаторами (кориця, цедра, ваніль), знову розмішати. Викласти в формочки і випікати при 180С 20-25 хвилин. Повністю охолодити, прикрасити кремом. Для крему збити масло з цукровою пудрою, додати холодний сир і ще раз збити.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |