Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Пиріжки з чорницею та штрейзелем
500-600гр. борошна, 250мл молока, 14гр. свіжих дріжджів, 1 яйце, 4ст.л.олії, 100гр. цукру, дрібка солі. Дріжджі розтираємо з цукром, додаємо молоко, розмішуємо. Всипаємо спочатку 500гр. борошна, додаємо олію і починаємо замішувати тісто, воно має відставати від рук, але буде трохи липкувате. Дивимося і якщо треба додаємо ще борошно. Залишаємо в теплому місці на 1 годину. Тим часом готуємо начинку: 2 стакани чорниць миємо, сушимо. 2 ст.л. цукрової пудри змішуємо з 1 ст.л. крохмалю і додаємо до чорниць, струшуємо так, щоб кожна ягідка була припорошена. Якщо додавати цукор, то він просто обсипеться, а так вийде класна начинка, яка майже не витікає. Формуємо пиріжки і даємо відпочити 40 хвилин. Готуємо посипку-штрейзель: перетираємо 50гр. борошна, 25гр. холодного масла і 25 гр. цукру. пиріжки змазуємо збитим яйцем, присипаємо штрейзелем і печемо при 180С 25-30 хвилин. Смачного!
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1193 від 30.10.2024p. |
|