№978 від 20.08.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Малиновий оцет0,5 л якісного оцту (не синтетичного! Читайте склад!); 300 гр. ягід малини; 1 ст. л. меду. Все просто: ягоди приминаємо, щоб пустили сік, перемішуємо з медом, заливаємо оцтом, перемішуємо і залишаємо на тиждень в темному прохолодному місці. Тоді проціджуємо, розливаємо в стерилізовану тару і використовуємо. Зберігається такий оцет до року. Замість малини можна взяти будь-які ягоди – чорниця, вишня, полуниця. Використовувати ароматний оцет можна для заправки салатів, для випічки, для маринування м’яса, при приготуванні соусів до смаженої печінки.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |