№984 від 01.10.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Брауні з кабачкаНа форму 20*20 см: 150 гр. чорного шоколаду; 2 яйця; 1 ст.л. арахісової пасти (опціонально); 200 гр. тертого кабачка (рідину не віджимаємо); 130 гр. борошна; 50 гр. масла вершкового; 30 мл олії; 100 гр. цукру; 30 гр. какао; 1/2 ч.л. солі; 1 ч.л. соди; Шоколад, арахісову пасту, вершкове масло розтоплюємо. Яйця змішуємо з цукром та олією, не збиваємо. Борошно просіюємо з какао, содою, сіллю, вмішати до яєчної суміші, вийде густе тісто, додаємо кабачок, перемішуємо, додаємо шоколадну суміш, ще раз перемішуємо. Виливаємо в форму і випікаємо при 175 0С 30 хвилин. Готовий брауні охолоджуємо і за бажанням покриваємо глазур’ю: 50 гр.цукру; 20 гр.какао; 60 гр.молока – все доводимо до кипіння, тримаємо 1-2 хвилини, щоб заварився порошок какао. Трохи охолоджуємо і вмішуємо 40 гр. вершкового масла до повного розчинення.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |