|
№990 від 12.11.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Дип з баклажанів
На 4 порції:
2 баклажани;
2 зубчика часнику;
1 ст. л. йогурту салатного;
1 ч. л. лимонного соку;
4-5 шт. грецьких горіхів. Запікаємо баклажани при 200 оС приблизно хвилин 30-40. В ступці розтираємо грецькі горіхи до пастоподібного стану, додаємо лимонний сік, йогурт, подрібнений часник, все перемішуємо.
Теплі баклажани звільняємо від шкіри і подрібнюємо блендером, змішуємо заправкою, виправляємо на сіль-перець. За бажання додаємо трави, смачно з петрушкою, кинзою або тархуном, можна додати зерна гранату солодких сортів. Подаємо з тостами, чипсами з лаваша, або порізаними овочами.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p. |
|