№992 від 26.11.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
М’ясо по-французьки під соусом «Бешамель»На 4 порції: 600 гр. свинини пісної; 2 великі цибулини; 1 ст.л. гірчиці; 100 гр.сиру; Для соусу: 0,5 л молока; 100 гр. масла вершкового; 100 гр. борошна; 100 мл білого вина; Дрібка мускатного горіха; Сіль, перець за смаком. М’ясо порізати порційно, відбити, посолити, поперчити, змазати гірчицею. Цибулю порізати кільцями. Для соусу: масло розтопити в сковорідці, додати борошно порційно, постійно помішуючи лопаткою. Влити тепле молоко, знову постійно розмішуємо, щоб не утворилися грудочки. На маленькому вогні проварюємо кілька хвилин – це буде залежати від того, чи будете додавати вино, якщо будете, то соус робимо густим, якщо без вина – соус робимо соусом. Додаємо мускатний горіх, сіль, перець за смаком. В форму викладаємо м’ясо, зверху цибулю, натираємо по всій поверхні сир, а зверху розподіляємо соус. Запікаємо при 180С 40-50 хвилин до рум’яної корочки.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |