Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Заварні булочки на вершках
Для заварки:
100 гр.молока;
20 гр.борошна.
Варимо суміш на маленькому вогні до консистенції густої сметани. Охолоджуємо до кімнатної температури.
Для тіста:
520 гр.борошна;
100 мл молока;
1 яйце;
15 гр. свіжих дріжджів;
150 мл вершків від 35?%;
80 гр. цукру;
10 гр.солі;
30 гр. сухого молока або вершків. Дріжджі розтираємо з цукром до утворення рідкої маси, додаємо молоко, вершки, яйце, перемішуємо. Змішуємо з заваркою до однорідного стану, додаємо борошно і сухе молоко. Вимішуємо тісто до гладкості не менше 10 хвилин. Тісто лишиться липкуватим, це нормально. Додаємо сіль і ще хвилин 10 вимішуємо. Даємо відпочити під вологим рушником години 2-2,5. Ділимо тісто на шматочки, округляємо і даємо відпочити хвилин 10-15. Формуємо булочки. Викладаємо їх на деко, прикриваємо вологим рушником і даємо відпочинок 1 годину. Змазуємо яйцем або молоком і випікаємо при 180С хвилин 15-20.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|