Пюре змішуємо з альбуміном, залишаємо хвилин на 20, тоді додаємо цукор, розмішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Цю суміш збиваємо до стійких пік.
100 мл води;
7 г. агар-агару;
225 г. цукру.
Воду з агар-агаром доводимо до кипіння, додаємо цукор і варимо сироп до 110оС (щоб за вінчиком тягнулися «нитки»).
Гарячий сироп акуратно, тоненькою цівкою вливаємо в масу, що збивається в міксері. Намагаємося, щоб сироп не потрапив на вінчики. Далі масу збиваємо, поки температура її не впаде до 50 оС, сама маса має стати щільною, блискучою і має залишатися впевнений слід від вінчика. Перекладаємо зефірну масу і кондитерській мішок з насадкою і відсаджуємо зефірки. Найкраще відсаджувати на силіконовий килимок. Даємо стабілізуватися кілька годин (час стабілізації залежить від рівня вологості в приміщенні, температури). Але за 40 хвилин вже можна спробувати домашній зефір. Зефір склеюємо попарно і обкачуємо в суміші цукрової пудри і крохмалю 1:1.