Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №998 від 14.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Вересень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Зефір на сухому білку швидкої стабілізації

Зефір на сухому білку швидкої стабілізації

180 г. пюре (фруктове, ягідне, мікс); 8 г. альбуміну (сухий білок); 100 г. цукру.

Пюре змішуємо з альбуміном, залишаємо хвилин на 20, тоді додаємо цукор, розмішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Цю суміш збиваємо до стійких пік.

100 мл води;

7 г. агар-агару;

225 г. цукру.

Воду з агар-агаром доводимо до кипіння, додаємо цукор і варимо сироп до 110оС (щоб за вінчиком тягнулися «нитки»).

Гарячий сироп акуратно, тоненькою цівкою вливаємо в масу, що збивається в міксері. Намагаємося, щоб сироп не потрапив на вінчики. Далі масу збиваємо, поки температура її не впаде до 50 оС, сама маса має стати щільною, блискучою і має залишатися впевнений слід від вінчика. Перекладаємо зефірну масу і кондитерській мішок з насадкою і відсаджуємо зефірки. Найкраще відсаджувати на силіконовий килимок. Даємо стабілізуватися кілька годин (час стабілізації залежить від рівня вологості в приміщенні, температури). Але за 40 хвилин вже можна спробувати домашній зефір. Зефір склеюємо попарно і обкачуємо в суміші цукрової пудри і крохмалю 1:1.

14.01.2021


Переглядів: 910

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1085 від 15.09.2022p.
¤ 
Які десерти можна давати малюкам, а до яких краще не привчати з раннього віку?

Які десерти можна давати малюкам, а до яких краще не привчати з раннього віку?

Любов до солодощів закладена в дітях природою, адже багато видів десертів не тільки смачні, але і в якійсь мірі корисні, оскільки є джерелом швидких вуглеводів, що забезпечують приплив енергії, вкрай необхідної дітям. Однак у свідомості більшості батьків міцно зміцнилася думка, що солодке дітям їсти шкідливо. На думку лікарів, це не зовсім так. Як вважають педіатри, неправильне уявлення про шкоду солодощів пов’язано з тим, що багато хто не розуміє різниці між їх окремими видами....

¤ 
Віталій Коваль: «На Рівненщині заборонено казати фразу «після війни».

Віталій Коваль: «На Рівненщині заборонено казати фразу «після війни».

Ми говоримо: «Після Перемоги»

Друзі, минуло уже 200 днів із початку війни. За цей час Збройні Сили України не лише зупинили ворога, а й розпочали контрнаступ....

¤ 

Єдиний номер 112: як тепер українці звертатимуться по екстрену допомогу

В Україні створять єдиний центр прийняття екстрених викликів за номером 112. Верховна Рада проголосувала за ухвалення відповідного законопроєкту. Зателефонувавши за цим номером, людина зможе отримати комплексну допомогу в екстрених ситуаціях, які загрожують здоров’ю, життю, майну, навколишньому природному середовищу або громадському порядку....

¤ 
Юна мешканка Рівного віддала подаровані кошти на потреби ЗСУ

Юна мешканка Рівного віддала подаровані кошти на потреби ЗСУ

Маленька рівнянка Лаліта Мєх з перших днів війни допомагає волонтерам....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (16508)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (14460)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (12001)
• Допомога під час карантину [967] (11943)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (11830)
• Живи до ста! [965] (11485)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (11402)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (11395)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (11382)
• Бюджет і ми… [965] (11331)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (11286)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (11275)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (11258)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (11232)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (11195)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (10999)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (10731)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (10691)

ТОП-15 свіжого номера:

• Богдан Турович: «Більше 10 % рівненських школярів розпочали навчальний рік за кордоном…» (1300)
• В місті Дубно відкрили сучасний освітній простір (75)
• Які десерти можна давати малюкам, а до яких краще не привчати з раннього віку? (74)
• Юна мешканка Рівного віддала подаровані кошти на потреби ЗСУ (69)
• Копійчаний засіб, який з легкістю відпере шторку для ванної від жовтизни і бруду (68)
• Перекинувся трактор з картоплею: постраждали дві особи (66)
• Єдиний номер 112: як тепер українці звертатимуться по екстрену допомогу (66)
• Рецепти домашніх косметичних засобів: натурально, недорого, просто (66)
• Баклажан-кебаб в духовці (65)
• Віталій Коваль: «На Рівненщині заборонено казати фразу «після війни». (64)
• У голови Рівненської обласної ради – чотири заступники (64)
• 7 найшкідливіших гігієнічних звичок, до яких ми привчаємо дітей (63)
• Робимо свій домашній дезінфекційний засіб для миття підлоги (62)
• Перевіряємо якість вершкового масла за допомогою горілки (62)
• Регулярне вживання цих напоїв (61)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс