Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1030 від 26.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

Дивовижні і дивні послуги для найбагатших

Дивовижні і дивні послуги для найбагатших

За гроші можна купити якщо не все, то багато. І навіть такі послуги, про яких ви не здогадувалися раніше. А якщо б здогадалися, виявили б, що така ніша на ринку вже кимось зайнята. Ох вже ці примхи багатіїв! Перед вами – невеликий екскурс у світ незвичайних послуг для найбагатших.

1. Компанія, яка обіцяє хорошу погоду на весілля за 100 тисяч доларів. Як би ретельно пара планувала всі деталі свого весілля, погода – те, що неможливо передбачити. Принаймні, так було до цих пір. Компанія елітних подорожей oliver’s Travels пропонує заможним клієнтам пакет послуг «Ідеальний день весілля», в рамках якого обіцяє проконтролювати погоду всього за якихось 100 тисяч доларів. У компанії працює команда професійних метеорологів і пілотів, які літають на літаках над хмарами і обприскують їх йодидом срібла. Це речовина примушує хмари розриватися і розсіюватися. Розсіювання хмар придумали в кінці 1940-х років. Цю методику використовували під час літньої Олімпіади 2008 року в Пекіні, щоб уникнути дощу під час церемоній відкриття і закриття ігор. Також цей спосіб використовувався в день весілля принца Вільяма і герцогині Кейт в 2012 році.

2. Uber пропонує польоти на вертольоті, щоб уникнути жахливих заторів у Сан-Паулу. Сервіс замовлення таксі через додаток порадував жителів Сан-Паулу, які засмучуються через жахливі затори на міських дорогах, запропонувавши їм польоти на вертольотах, Uber вирішив спробувати цей пілотний проєкт протягом місяця і з червня почав возити своїх клієнтів на вертольотах між аеропортами, готелями і конференц-центрами. Повітряне таксі і раніше залишається привілеєм багатих, але Uber сподівається змінити ситуацію. Промоції починається від 19 доларів за місце за подорож від Helicentro Morumbi в одному з найбагатших районів Сан-Паулу до готелю Blue Tree на іншому березі річки.

3. Чоловік, який бере від 2,5 до 80 тисяч доларів за те, щоб прикрасити вашу ялинку. Боб Пранга – стиліст різдвяних ялинок. Він у цій справі великий професіонал. Коли близько 30 років тому він підробляв у магазині Мacy’s під час різдвяних канікул, до нього підійшла відома актриса з проханням знайти людину, яка б прикрасила для неї ялинку. І він взявся за цю роботу. Пранга та його ділова партнерка Дебі Стерон відкрили компанію Dr. Christmas у 1984 році. Однією з перших клієнток була Кеті Хілтон, американська актриса, дизайнер і благодійник.

Вона познайомила Прангу з бомондом в Лос-Анджелесі. З тих пір він прикрашав до свят будинки зірок Голлівуду, в тому числі Крісті Еллі, Кейт Хадсон, Крістіни Агілери, Марка Уолберга і Барбри Стрейзанд. Його послуги коштують від 2,5 до 80 тисяч доларів. Він починає роботу з півгодинної консультації, щоб визначитися зі стилем, бюджетом і термінами. «Я пропоную те, що називаю пакетами Honda, Lexus і Rolls Royce», – каже стиліст.

Інша перевага в тому, що компанія бере на себе демонтаж декорацій і працює не тільки з зірками, але і з звичайними і корпоративними клієнтами.

4. Жінка, яка за 1000 доларів збере і як слід упакує речі ваших дітей перед відправкою в літній табір. Якщо ви – багатий і підготовлений батько, ви напевно відправляєте дітей в ексклюзивний літній табір. Але що ви робите, коли адміністратори табору надсилають вам список речей, які потрібно взяти з собою, а у вас просто немає часу, щоб упакувати все це у валізу вашої дитини?

Ви телефонуєте професіоналу – Барбарі Рейх. Барбара – професійний особистий консультант із наведення порядку. В останні кілька років вона та інші професіонали з наведення порядку виявили, що є попит на збори багатеньких дітей у літні табори.

Два роки тому у неї було одне таке замовлення, в минулому – вже п’ять, а в цьому – вже десять, хоча сезон ще не закінчився. Деякі клієнти навіть просять, щоб вона відтворила кімнату дитини, щоб дитина відчувала себе в таборі як вдома. Рейх бере 250 доларів за годину роботи, але збори однієї дитини допомагають їй заробити 1000 доларів. Для багатьох клієнтів воно того варто.

5. Компанія, яка за 53 мільйони доларів зробить панорамний дах у вашому приватному літаку. Якщо ви не можете дістати місце біля вікна під час польоту, швидше за все, ви не відчуваєте всієї принадності подорожі в повітрі. Затерплі кінцівки, втомлений, роздратований, ви літаєте зі швидкістю 1000 км/ч в металевій трубі в тисячах кілометрів над землею. Якщо що і нагадає вам про це, то це панорамний дах, який можна встановити, якщо у вас є приватний літак і багато грошей.

В цьому суть задуму бразильського виробника літаків Embraer, який пропонує дизайн Airship Kyoto. Цю концепцію компанія представила в 2015 році і готова приймати замовлення. Клієнти, що купують Embraer Lineage 1000E за 53 мільйони доларів, можуть попросити зробити по периметру салону прозорі вікна, щоб пасажири могли насолоджуватися неповторними краєвидами. Компанія стверджує, що такі вікна досить легко встановити, достатньо лише прорізати кілька додаткових отворів у фюзеляжі.

Вікна – це додаткове навантаження, яке може вплинути на ефективність двигуна, але це вже турбота виробника, а не багатих покупців.

6. Додаток для знайомства одних мільйонерів з іншими. Додаток Luxy, яке жартома називають тіндером для багатих хлопців, – одна з небагатьох програм, спрямованих спеціально на еліту. Додатком широко користуються бізнесмени, інвестори, знаменитості, моделі і художники.

В ньому можна гортати профілі та спілкуватися з іншими користувачами, які здалися вам цікавими. Крім цього, в Luxy є вкладка «Теми і моменти» (Topics and Moments), яка дозволяє спілкуватися з користувачами, з якими ви ще не з’єдналися, але поділяєте загальні інтереси. У кожному профілі вказано ім’я, вік, стать та місце розташування, а також улюблені бренди і річний дохід.

Так можна вибирати лише вершки суспільства. З метою перевірки інформації Luxy вимагає, щоб користувачі завантажували виразні копії паспортів, податкових квитанцій, банківських виписок і інших документів, що підтверджують фінансове становище користувача. До всього цього у додатку можна вибрати послугу Black, в якій безліч додаткових опцій, які допомагають отримати більш точні результати пошуку (наприклад, фільтр доходу).

Простіше кажучи, це додаток для того, щоб одні мільйонери знайомилися з іншими. Звичайно, це відмінний спосіб проводити час і спілкуватися з людьми з аналогічними смаками і доходами. Підписка на додаток коштує від 12,99 доларів в місяць, але лише користувачі з річним доходом понад 200 тисяч доларів отримують підтвердження профілю.

7. Найдорожча вечеря в світі вартістю 2 мільйони доларів. Найдорожчу у світі вечерю нещодавно замовили для однієї щасливої пари в Сінгапурі. Восьмигодинний захід за 2 мільйони доларів почнеться з 45-хвилинного польоту на вертольоті над Сінгапуром. Також у вартість входить поїздка в Rolls-Royce з шофером і приватний розкішний круїз.

Після польоту, поїздки і плавання пару доставлять на дах готелю Marina Bay Sands. Тут їх буде очікувати панорамний вид на Сінгапур і десять тисяч троянд, які наповнять повітря приємним ароматом. Їх розважатиме жива музика, поки вони будуть насолоджуватися вечерею з 18 страв в рамках сучасного азіатського меню-дегустації.

У меню входять свіжі європейські устриці з піною з шампанського, ікра білуги-альбіноса, дикий лосось з Аляски і ніжне філе, обсмажене на яблуневих дровах, в поєднанні з винами світового класу, в тому числі шампанським Salon ‘S’ Champagne врожаю 1988 року, Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cru 2008 року, а також Oremus Tokaji Aszu 5 Puttonyos 1972 року. І це ще не все!

Щаслива пара отримає в подарунок іменні палички для їжі з гравіюванням і діамантовою інкрустацією та дизайнерські крісла, якими вони будуть користуватися під час вечері.

8. Квиток за 1 мільйон доларів на ісландський музичний фестиваль. У 2015 році ісландський музичний фестиваль Secret Solstice Festival прославився в ЗМІ квитком на двох за 200 тисяч доларів. На той момент це був найдорожчий квиток на фестиваль в історії. У 2016 році організатори значно підвищили ціну до 1 мільйона доларів.

Тим не менш, це непогана пропозиція, оскільки в цю суму входить багато, в тому числі квитки туди і назад на шістьох на приватному літаку з будь-якої точки земної кулі, елітна шестикімнатна вілла на сім ночей у самому серці Рейк’явіка, розкішна вечеря на віллі від відомого ісландського шеф-кухаря, два люксових автомобілі з шоферами в цілодобовому розпорядженні, забезпечення безпеки на весь час поїздки, два приватних концерти від відомих ісландських музикантів, повітряний тур Ісландією (з перервою на полуденок з шампанським біля геотермального джерела), екскурсія з наглядом за китами і дельфінами, прогулянка по льодовику опівночі під літнім сонцем, поїздка на снігоході по льодовику, а також трансфери на вертольоті між всіма точками.

Ой, ми мало не забули про музику! За ці гроші ви отримаєте повний доступ на основний фестиваль, безлімітне відвідування VIP-зон, де тільки можна, доступ в закритий бар Artists Bar (тільки для хедлайнерів і дуже іменитих гостей) з їжею і напоями за рахунок закладу.

Крім того, у вас буде доступ на перший у світі (і вже розпроданий) концерт всередині магматичного вогнища сплячого вулкана і приватний сеанс в ісландському геотермальному комплексі Blue Lagoon. В якості сувеніра кожна людина у вашій компанії отримає іменний обрамлений квиток з гравіюванням, зроблений з ісландської вулканічної породи.

9. Манікюр за 51 тисячу доларів. Якщо ваш постійний майстер манікюру засмучує вас, вам потрібен глазурований манікюр. Нігтьовий сервіс Cherish...ME обіцяє прикрасити ваші руки десятьма каратами діамантів. Всього за 51 тисячу доларів.

Хочете вірте, хочете ні, але це не єдиний варіант інкрустувати дорогоцінні камені в нігті. Лейтон Денні, головний спеціаліст з манікюру в салоні Urban Retreat в Лондоні, вставить дев’ять карат діамантів у ваші нігті дешевше, всього лише за 32 тисячі доларів.

26.08.2021


Переглядів: 975

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14469)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13858)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13568)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (956)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (82)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (75)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"