![]() |
№1037 від 13.10.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс" ![]()
Новини Рівне |
![]() Салат з баклажанів в китайському стилі2 баклажана; 2 помідора; 1 невеличка цибулина; 50 г фети; 2 зубчики часнику; 2 ст.л. соусу теріякі; 1 ст.л. оцту; 1 ст.л. цукру; 1 ст.л. кунжутної олії (або оливкової); сіль, перець; кунжут. Баклажани ріжемо кільцями, солимо і залишаємо на 20-30 хвилин, щоб вийшла гіркота, далі промиваємо і просушуємо. Обсмажуємо до готовності, можна на сухій сковорідці, можна в олії. Готові баклажани викладаємо в миску, додаємо теріякі, подрібнений часник, перемішуємо і залишаємо на годину промаринуватися. Цибулю нарізаємо півкільцями, перетираємо з цукром, додаємо оцет і теж залишаємо промаринуватися. Томати ріжемо шматочками, додаємо до баклажанів в маринаді, відтискаємо цибулю, теж додаємо до овочів, розкришуємо фету, заправляємо олією і присипаємо кунжутом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |