![]() |
№1038 від 21.10.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс" ![]()
Новини Рівне |
![]() Паштет-рієт з грибів500 г шампіньойнів; 2 середні цибулини; 100 г вершкового масла; 1 ч.л.грибного порошку (лісові сушені гриби подрібнені до стану пудри); 1 гілочка тим’яну; кілька гілочок петрушки; 50мл білого вина; 1 зубчик часнику; сіль, перець за смаком. Розтоплюємо масло на сковорідці, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, викладаємо порізані гриби, обсмажуємо до тих пір, поки з грибів не випарується вся рідина, і вони набудуть золотистого кольору. Солимо, перчимо, додаємо подрібнену зелень, грибний порошок і вино, тушкуємо до повного випарення алкоголю, додаємо подрібнений часник і тримаємо на вогні ще хвилин 5. Готову суміш пробиваємо блендером, але не до однорідного стану. Викладаємо в банку, охолоджуємо і можна подавати на підсмажених тостах, варених яйцях, або як додаток до скремблу, несолодкої вівсянки.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |