Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Штрудлі з тушкованою капустою
На 6-8 порцій:
м’ясо –300 г;
капуста свіжа –250 г;
капуста квашена –300 г;
морква 1шт.;
вода –150-200 мл.;
олія –30 мл.;
цибуля-1 шт.;
сіль, перець за смаком.
Для тіста:
борошно –140 г;
кефір –100 мл.;
олія –1 ст.л.;
дріжджі сухі –0,5 ч.л.;
цукор –0,5 ч.л.;
сіль –0,5ч.л.;
часник –3 зуб.;
кріп –2-3 гілочки. До кефіру додаємо сіль, цукор, дріжджі, борошно. Замішуємо тісто, додаємо олію. Залишаємо тісто для підйому.
М’ясо ріжемо кубиками, цибулю чверть кільцями, моркву натерти на тертці. Свіжу капусту шаткуємо соломкою. В каструлі розігріваємо олію і кладемо м’ясо. Додаємо цибулю до м’яса і смажимо ще хвилини 2, додаємо моркву, смажимо ще хвилини 2. Солимо, перчимо за смаком і додаємо квашену капусту. Смажимо на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Тепер додаємо свіжу капусту і смажимо ще хвилин 5, як капуста зменшиться в розмірі, вливаємо воду і залишаємо тушкуватися на середньому вогні хвилин 10-15.
За цей час займемося тістом. Тісто обминаємо і розгортаємо в пласт, товщиною приблизно 5-7 мм. Змащуємо олією і загортаємо рулетом. Розрізаємо на шайбочки. Капусту утрамбовуємо, за потреби додаємо ще води (щоб покривала капусту на 1 см), кладемо пампушки і закриваємо щільно кришкою. Тушкуємо хвилин 40 хвилин. Знімаємо обережно кришку і змащуємо штрудлики зеленню з часником
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 25.06.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | |
|