Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Листопад 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Грудень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Штрудлі з тушкованою капустою
На 6-8 порцій:
м’ясо –300 г;
капуста свіжа –250 г;
капуста квашена –300 г;
морква 1шт.;
вода –150-200 мл.;
олія –30 мл.;
цибуля-1 шт.;
сіль, перець за смаком.
Для тіста:
борошно –140 г;
кефір –100 мл.;
олія –1 ст.л.;
дріжджі сухі –0,5 ч.л.;
цукор –0,5 ч.л.;
сіль –0,5ч.л.;
часник –3 зуб.;
кріп –2-3 гілочки. До кефіру додаємо сіль, цукор, дріжджі, борошно. Замішуємо тісто, додаємо олію. Залишаємо тісто для підйому.
М’ясо ріжемо кубиками, цибулю чверть кільцями, моркву натерти на тертці. Свіжу капусту шаткуємо соломкою. В каструлі розігріваємо олію і кладемо м’ясо. Додаємо цибулю до м’яса і смажимо ще хвилини 2, додаємо моркву, смажимо ще хвилини 2. Солимо, перчимо за смаком і додаємо квашену капусту. Смажимо на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Тепер додаємо свіжу капусту і смажимо ще хвилин 5, як капуста зменшиться в розмірі, вливаємо воду і залишаємо тушкуватися на середньому вогні хвилин 10-15.
За цей час займемося тістом. Тісто обминаємо і розгортаємо в пласт, товщиною приблизно 5-7 мм. Змащуємо олією і загортаємо рулетом. Розрізаємо на шайбочки. Капусту утрамбовуємо, за потреби додаємо ще води (щоб покривала капусту на 1 см), кладемо пампушки і закриваємо щільно кришкою. Тушкуємо хвилин 40 хвилин. Знімаємо обережно кришку і змащуємо штрудлики зеленню з часником
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1199 від 18.12.2024p. |
¤ Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у ЛьвовіПропустивши два швидких м’ячі і ще в першому таймі залишившись у чисельній меншості, «Верес» поступився «Карпатам» у Львові і перервав свою десятиматчеву безпрограшну серію. Ця поразка стала найбільшою за часів відродженого народного клубу і третьою найбільшою для «Вереса» в елітному дивізіоні чемпіонату України....
| | ¤ Cкільки потрібно мити волосся шампунем?Двічі милити голову шампунем – необхідність чи маркетинговий хід? Як насправді правильно мити голову, розповідають експерти....
| ¤ Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?Перед тим як у молодому віці почати ін’єкції ботоксу, варто врахувати всі плюси та мінуси і порадитися з лікарем. Бо є нюанси....
| | ¤ Проблеми з пам’яттю:втома, перевантаження чи щось серйозніше?На забудькуватість скаржаться багато: від молодих до людей похилого віку. Спочатку це проявляється начебто в дрібницях, але часто з віком проблема посилюється, і у якусь мить ми розуміємо, що нам важко на себе покластися, так багато витікає, не утримується, розчиняється ніби в повітрі. І тут ми починаємо замислюватися: це просто накопичилася втома і потрібно з’їздити у відпустку, попити вітамінки, чи справа в чомусь суттєвішому? А раптом провали у пам’яті – ознака захворювання? Давайте проаналізуємо, чому пам’ять може нас підводити і що з цим робити....
| ¤ На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опікиІнцидент стався 7 грудня близько 20:40 на залізничній станції Верба, що на Дубенщині....
| | ¤ У Рівному запрацювала нова модель громадського транспортуМожна сміливо говорити про те, що з 1 грудня у Рівному почала працювати нова модель громадського транспорту. Так, на вулиці міста виїхали нові автобуси, які курсують за маршрутом 47А. А загалом для зменшення заторів у місті значно зменшилася кількість маршруток малої місткості....
| |
|