![]() |
№1047 від 24.12.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Корисні властивості ферментованого чаюЩоденне вживання якісного ферментованого чаю, безумовно, дасть позитивний ефект Вашому організму, який не можна не відчути. Чай, будучи другим за популярністю напоєм у світі, як і раніше, викликає суперечки та розбіжності, як серед досвідчених поціновувачів цього напою, так і серед новачків чайного світу. Чай є складним за хімічним складом напоєм, кількість мікроелементів, що входять у настій цього напою, обчислюється вже сотнями (за останніми даними відкритих та досліджених мікроелементів налічується більше 130), тому вплив чаю на організм дуже складний і багатогранний, а корисні властивості китайського чаю також дуже різноманітні. Чай «не штирить, не торкає, не накриває», все вищезгадане є лише метафорою певного кола осіб, які намагаються в комерційних цілях підмінити справжню культуру чаювання.
Чим же корисний ферментований чай?Якщо говорити про користь чаю, то,
Отже, почнемо з опису комплексного опису впливу чаю на організм та його загальних корисних властивостей:
У Китаї з давніх-давен за чаєм закріпилася слава «ліки від усіх хвороб», проте не варто розглядати чай виключно як лікарський засіб. Якісний чай, володіючи багатим набором корисних мікроелементів, все ж таки не стане саме ліками, цей напій при помірному і правильному вживанні впливає комплексно. Іншими словами, щоденне вживання якісного чаю, безумовно, дасть позитивний ефект вашому організму, який не можна не відчути, при цьому не можна сподіватися лише на чай. Здоровий спосіб життя включає і заняття спортом, і правильне харчування, і регулярні подорожі, і відсутність стресових ситуацій. Чай стане гарним доповненням до комплексного підходу щодо підтримки здоров'я в організмі! Окремо варто обмовитися про «особливі властивості» чаю, які настільки популяризувалися останнім часом. Чай «не штирить, не торкає, не накриває і тд», всі вищевказані метафори є лише метафорою певного кола осіб, які намагаються в комерційних цілях підмінити справжню культуру чаювання. Безумовно, чай як природний енергетик, при надмірному споживанні або сильному заварюванні (дивись чифір) трохи змінить вашу свідомість, але подібні експерименти, по-перше, шкідливі для здоров'я, а по-друге, не дадуть вам очікуваного ефекту! Насолоджуйтесь чаєм у міру! Душевних чаювань!
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |