№1062 від 07.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Вівсяне печиво195 г світлих та темних родзинок; 195 г вершкового масла кімнатної температури; 175 г цукру; 80 г яєць; 180 г пшеничного борошна; 10 г меленої кориці; 7 г соди; 4 г солі; 10 г ванільного цукру; 195 г вівсяних пластівців швидкого приготування. Родзинки заздалегідь промити і замочити в окропі на 30 хвилин, потім обсушити на паперових рушниках. Вершкове масло збити до кремового стану. Додати цукор, ванільний цукор, перемішати в міксері до однорідності. Додати до суміші яйця. Змішати борошно, корицю, соду та сіль. Додати в два прийоми до масляної суміші та швидко перемішати. Всипати вівсяні пластівці, перемішати. Додати родзинки, знову перемішати. Накрити тісто плівкою та прибрати в холодильник на пів години. Сформувати кульки. Духовку нагріти до 160 °С, випікати 12-15 хвилин. Не пересушіть! Діставайте печиво з духовки трохи недопеченим.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |