Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Печена сирна паска
На три середні пасочки (приблизно 12см в діаметрі)
Опара:
10 г свіжих дріжджів;
25 г цукру;
125 г молока теплого;
20 г борошна.
Все з’єднуємо до однорідності і залишаємо на 30 хвилин в теплому місці.
Тісто:
опара вся;
200 г сиру;
80 г масла розтопленого;
125 г цукру;
60 г жовтків (приблизно 3 шт.);
350 г борошна;
100 г родзинок (замочити на ніч в алкоголі, або апельсиновому соці, або в міцному ароматному чаї). Сир пробити блендером з жовтками, розтопленим маслом та цукром. Опару змішати з сирною масою, додаємо просіяне борошно, замішуємо тісто. Це тісто вимішувати довго не потрібно, достатньо просто добре об’єднати всі складові, хвилин 10. Викладаємо в змазану олією миску, і залишаємо в теплому місці на 2,5-3 години. Далі викладаємо тісто на стіл, додаємо просушені родзинки, ділимо на потрібну кількість частин, формуємо і викладаємо у форми. Накриваємо плівкою, щоб верхівки не завітрилися і залишаємо в теплому місці на хвилин 30-40. Випікаємо 35-40 хвилин при 175оС до рум’яного кольору, форми меншим діаметром випікаються скоріше. Охолоджуємо та прикрашаємо.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p. |
|