Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1066 від 05.05.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Травень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Продукти, які можна замочувати в молоці, щоб вони стали смачніші

Продукти, які можна замочувати в молоці, щоб вони стали смачніші

У кожної господині є свої секрети на кухні. І чим їх більше, тим смачніші виходять страви, і простіше вирішуються проблеми на кухні, при їх застосуванні. Сьогодні ми вам хочемо запропонувати корисну пораду з першої категорії.

Тобто не для вирішення якихось побутових проблем на кухні, а для поліпшення смаку деяких страв. Цього можна досягти, якщо замочувати деякі продукти в молоці. Швидше за все ви це і так робите. Наприклад, замочуєте в молоці печінку. Але, крім цього субпродукту, за допомогою молока можна істотно поліпшити смак і інших продуктів.

Це повсякденні продукти, більшу частину яких ви готуєте регулярно. Молоко для замочування необов’язково використовувати натуральне. Магазинний варіант, причому практично будь-якої жирності, зробить цю ж роботу нітрохи не гірше. А замочувати в ньому можна наступні продукти.

Печінка і м’ясо для відбивних

З печінкою так робить багато господинь. А ось м’ясо для відбивних в молочних ваннах «купають» далеко не всі. Тим часом, годину або дві, проведені в молоці істотно додають м’ясу ніжності і соковитості. А соковита відбивна буде набагато смачніше сухого шматка м’яса.

Що стосується замочування печінки, то, крім того, що молоко забирає з цього субпродукту всю гіркоту, воно робить його смак більш насиченим.

Жорстке м’ясо

Не тільки м’ясо для відбивних потрібно замочувати в молоці. Будь-який шматок жорсткого м’яса стане значно м’якшим після такої процедури. Але, в цьому випадку в молоці його потрібно буде витримати довше годин 8-10.

Пересолений оселедець

Якщо оселедець ви пересолили, або купили пересолений, то краще замочувати його не в воді, а в молоці. Воно і зайву сіль з риби «витягне» і зробить його більш ніжним. Час замочування – 10 годин.

Філе риби

Збираєтеся смажити рибу? Замочіть її в молоці. Їй там достатньо провести всього лише годину. Зрештою, при смаженні, рум’яна скоринка швидко покриє такі молочні шматочки рибного філе. Це дозволить всередині утримати всі соки, а значить зробить страву набагато ніжнішою і смачнішою.

Сушені гриби

За допомогою молока їх можна практично «оживити». Якщо замочити їх всього на годину, то смак грибів стане набагато ближчий до натурального.

Кислий сир

Нерідко буває так, що сир виходить кислуватим. Якщо і вам не подобається смак приготованого (або купленого) сиру, замочіть його години на 3-4 в молоці. Така молочна терапія зробить його набагато солодшим, а заодно і додасть сирній масі ніжності.

05.05.2022


Переглядів: 355

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1120 від 25.05.2023p.
¤ 
На Сарненщині на смерть розбився мотоцикліст

На Сарненщині на смерть розбився мотоцикліст

Повідомлення про автопригоду між селами Сновидовичі та Біловіж надійшло на спецлінію 102 23 травня близько третьої ночі....

¤ 
Під колеса легковика потрапила матір із трирічним сином

Під колеса легковика потрапила матір із трирічним сином

Повідомлення про автопригоду на вулиці Степана Бандери у Рівному неподалік перехрестя із вулицею Д.Галицького надійшло на спецлінію 102 22 травня близько 16:20....

¤ 
Відшкодування ставок. Коваль ініціював програму підтримки бізнесу

Відшкодування ставок. Коваль ініціював програму підтримки бізнесу

Рівненська ОВА оголосила конкурс на відшкодування ставок за кредитами. Ініціатором ідеї є начальник ОВА Віталій Коваль, який продовжує разом з командою створювати в області хороший бізнес-клімат....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (18833)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (15876)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (13349)
• Допомога під час карантину [967] (13241)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (13086)
• Живи до ста! [965] (12805)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (12785)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (12759)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (12735)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (12716)
• Бюджет і ми… [965] (12633)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (12631)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (12567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (12519)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (12483)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (12344)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (12038)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (11996)

ТОП-15 свіжого номера:

• Відшкодування ставок. Коваль ініціював програму підтримки бізнесу (104)
• Чому рідину для миття посуду потрібно виливати в унітаз? (66)
• Під колеса легковика потрапила матір із трирічним сином (53)
• Чизкейк в корзиночках (51)
• На Сарненщині на смерть розбився мотоцикліст (49)
• Нітрати в помідорах і огірках можна визначити візуально, без спеціальних аналізів (46)
• Як не можна маринувати шашлик: основні помилки (45)
• На Рівненщині мережа АЗС «ОЛАС» за власні кошти придбала та відремонтувала 5 транспортних засобів для потреб армії (42)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс