Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1108 від 02.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Квітень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Курка запечена з рисом

Курка запечена з рисом

Рецепт розрахований на курку вагою 1кг.

Курку солимо смачною сіллю, якщо готової немає, берете звичайну і перемішуєте з травами, сухим часником, паприкою та іншими радощами. Не забуваймо зробити всі ці дії і всередині курки. Кладемо у форму для запікання філейкою догори, наливаємо туди 80-100 мл білого вина (можна розвести навпіл з водою), ставимо форму в духовку на 180-200°С і вільні на 30-40 хвилин. Форма має бути компактною, це важливо для продовження.

За 20 хвилин до закінчення приготування курки приступаємо до рису.

У каструлю наливаємо 2 ст.л. оливкової олії і кидаємо туди 2 подрібнені зубчики часнику. В ідеалі, якщо у вас у морозилці зберігається зелень, заморожена разом з олією – кидайте такий зелений кубик у каструлю також. Швидко розмішуємо, додаємо ½ ч.л куркуми та щіпку паприки, і одразу висипаємо рис, 3/4 склянки. Солимо на ваш смак. Швидко все це обсмажуємо, помішуючи, і заливаємо окропом. Води беремо в 2 рази більше за рис. Варимо рис 15-17 хв на маленькому вогні.

Дістаємо курку. Обережно виймаємо із форми. У всі соки кладемо наш рис, розрівнюємо. Шар повинен бути приблизно 2.5-3 см (пам’ятаєте про компактну форму?). Кладете зверху курку блідою спиною нагору і відправляєте назад у духовку на режим конвекції на 10 хвилин при температурі 200°С. Якщо конвекції немає, то просто підніміть температуру та курку вище. Через 10 хвилин переверніть курку філейкою догори, дайте ще 2 хвилини і вимикайте.

02.03.2023


Переглядів: 305

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1111 від 23.03.2023p.
¤ 
Березовий сік – еліксир здоров’я

Березовий сік – еліксир здоров’я

Березовий сік містить у своєму складі цукор, вітаміни, мікроелементи і володіє цілющими властивостями. Дія березового соку значною мірою збігається з дією березових бруньок. Він стимулює кислототворну функцію шлунка, корисний у разі захворювань травного тракту....

¤ 
На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики

На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики

Близько 14:30 18 березня оперуповноважений ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП на зупинці громадського транспорту поблизу села Княгинине побачив 44-річну жительку села Добрятин, яка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Під час спілкування жінка поводила себе підозріло та була знервована. Потому, коли вона намагалася дістати із кишені цигарки, випав предмет, ззовні схожий на гранату....

¤ 
Виплати військовим:

Виплати військовим:

Сергій Подолін прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнів

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час засідання президії облради прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнів....

¤ 
У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Відтепер тут доступні різні сервіси. Так, підприємці області зможуть отримати безоплатні консультації з юридичних питань, маркетингу, HR, а також відвідувати події та навчання. Тут також допомагатимуть і з пошуком інвесторів та тестуванням продукту на pop-up локації перед виходом на ринок. Загалом таких центрів налічується вже 13, тим часом рівненський став першим в Україні, який запрацював із часу повномасштабного вторгнення....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (18125)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (15427)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (12914)
• Допомога під час карантину [967] (12812)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (12690)
• Живи до ста! [965] (12395)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (12335)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (12319)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (12314)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (12291)
• Бюджет і ми… [965] (12208)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (12177)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (12146)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (12122)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (12089)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (11920)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (11623)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (11600)

ТОП-15 свіжого номера:

• Експорт – імпорт. Куди рухаємось… (728)
• Крем-суп із сочевиці (105)
• Навіщо треба напувати троянди горілкою, (104)
• Кухонна хитрість перед смаженням цибулі, щоб овоч став золотистим і не підгорів (104)
• Черемша – найліпший очисник крові (102)
• Виплати військовим: (102)
• Березовий сік – еліксир здоров’я (100)
• У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес (99)
• Лікарі розповіли, якої їжі краще уникати при прийманні антибіотиків (99)
• Весняна сила бруньки (98)
• Як за допомогою настою з родзинок виростити міцну розсаду? (97)
• Налийте пиво в сковорідку і подивіться, що станеться через кілька хвилин (95)
• На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики (94)
• Для чого досвідчені господині додають крохмаль в фарш, готуючи котлети? (93)
• 19-річний парубок обікрав школу (85)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс