Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1111 від 23.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Кухонна хитрість перед смаженням цибулі, щоб овоч став золотистим і не підгорів

Кухонна хитрість перед смаженням цибулі, щоб овоч став золотистим і не підгорів

Правильно обсмажена цибуля відрізняється настільки яскравим смаком, що не залишає байдужим жодного гурмана.

Однак є проблема: досить складно приготувати страву так, щоб вона не підгоріла, набула ідеальну консистенцію і красивий колір.

Обсмажування на сильному вогні може перетворити нарізаний овоч в «вуглинки».

Готування на повільному вогні починає нагадувати, скоріше, не обсмажування, а тушкування.

Втім, одна маленька хитрість допоможе без жодних проблем домогтися потрібного результату: цибуля придбає апетитний зовнішній вигляд, помірний хрускіт і цікавий смак.

Що потрібно зробити з цибулею перед обсмажуванням?

Не поспішайте викладати нарізану цибулю на сковороду. Сирий овоч потребує попередньої обробки.

Йдеться про змішування з невеликою кількістю борошна.

Так, нарізаний овоч треба відправити в глибоку ємність з кришкою. Ідеальний варіант – каструля.

Туди ж потрібно покласти борошно. Дотримуватися слід такого співвідношення інгредієнтів: на кіло овоча – три-чотири столові ложки сипучого продукту.

Каструлю треба закрити кришкою і добре потрясти, щоб вміст нормально перемішався.

Отриману суміш слід викласти на сковороду з розпеченою рослинною олією.

Обсмажування «борошнистої» цибулі можна сміливо здійснювати на сильному вогні: страва не підгорить. Вона точно придбає приємний золотистий колір і смачну скоринку.

23.03.2023


Переглядів: 454

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1167 від 01.05.2024p.
¤ 
Як правильно розріджувати кров?

Як правильно розріджувати кров?

Стежити за в’язкістю крові дуже важливо, адже хоч «густа кров» не класифікується як клінічний стан, вона може сприяти ризику формування тромбів. Для визначення в’язкості крові необхідно здати аналіз крові, хоча деякі симптоми також можуть вказувати на цю проблему....

¤ 
Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські

Санкціонований обшук у господарстві 22-річного жителя села Ільпінь поліцейські за процесуального керівництва окружної прокуратури провели 19 квітня....

¤ 
На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює школа у лікарні

На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв. Освітній осередок, розташований в Рівненській обласній дитячій лікарні, де будуть навчатись маленькі пацієнти, які вимушені довгий час перебувати на лікуванні. Нині ідуть ремонті роботи в навчальному просторі та формують колектив вчителів та вихователів. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів»

Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів на дрони, зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21287)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17409)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14630)
• Допомога під час карантину [967] (14545)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14378)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14197)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14076)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14044)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14043)
• Живи до ста! [965] (14014)
• Бюджет і ми… [965] (13954)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13949)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13825)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13728)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13724)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13664)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13285)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13256)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко: «Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів» (517)
• Бурштин та гвинтівку вилучили здолбунівські поліцейські (80)
• 12 кращих джерел вітаміну Е: чиста шкіра, добрий зір, міцний імунітет та збереження молодості (80)
• Їхав п’яним за кермом: загинула 19-річна пасажирка (79)
• Чому залізний купорос не варто використовувати на ділянці навесні? (79)
• Чилбир – яйця по-турецьки (79)
• Як правильно розріджувати кров? (77)
• Лікарі назвали фрукт, який стає кориснішим після термічної обробки (75)
• Вітамін D і не тільки: популярні добавки, які можуть бути небезпечними для вашого серця (75)
• У Рівному нарешті впорядкують вуличну торгівлю на вулицях Шевченка та Базарна (74)
• Переваги паперових форм для пасок (72)
• На Рівненщині запрацює школа у лікарні (71)
• Що не варто чистити харчовою содою? (70)
• Ефективний спосіб збільшити горіння свічки (68)
• Які шкідники бояться чорнобривців? (68)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"