Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1112 від 30.03.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Сушити курку феном:

корисні хитрощі досвідчених кулінарів

Вік живи, вік вчися. Начебто про кулінарію відомо вже все, що можливо. Але ні, досвідчені кулінари і сьогодні придумують різні хитрощі і прийоми в приготуванні страв.

Спеції в мікрохвильовій печі

Невірне зберігання спецій можуть зіпсувати їх смак і аромат. Але з’ясувалося, що не обов’язково відправляти їх в утиль. Такі приправи необхідно помістити в мікрохвильовку на 30 секунд. Цей прийом допоможе відновити аромат спецій. Варто зазначити, що різні спеції необхідно розігрівати окремо, інакше запахи перемішаються.

Правильно відбиваємо м’ясо

Багато господинь схильні використовувати інвентар з натуральних матеріалів. Одним з таких є дерев’яна обробна дошка. Але проблема в тому, що після нарізки або відбиття на ній м’яса, залишаються сліди і запах. Цього можна уникнути просто змочивши дошку перед використанням. Волога поверхня не буде вбирати в себе сік м’яса.

Яблуко в супі

Нерідко буває так, що ми можемо пересолити суп. Можна звичайно розбавити його водою, але від цього втрачається його насиченість. Набагато краще опустити в суп половинку яблука і поварити 7-10 хвилин. За цей час яблуко вбере в себе зайву сіль, тим самим збереже суп і вашу репутацію господині.

Сушимо курку феном

Ви напевно помічали, що якщо запікати курку цілком, її шкіра не завжди перетворюється в хрустку скоринку. З’ясувалося, що це залежить від кількості вологи на шкірі курки. Щоб отримати 100-відсоткову хрустку скоринку, підсушіть шкіру курки феном перед її приготуванням. Звучить як маячня, але це реально працює.

Пиріжки на мінералці

Кожна поважаюча себе господиня, як і досвідчений кулінар, бажає, щоб її випічка була пишною, і не втрачала свої якості на наступний день. Цього можна легко досягти, додавши в тісто трохи мінеральної газованої води.

30.03.2023


Переглядів: 829

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...

¤ 
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

«Від громади столиці бійцям на фронт вирушила чергова партія вкрай необхідної допомоги. 27-й окремій Печерській бригаді Нацгвардії України передав 1100 мультироторних систем. Це FPV-дрони різних типів — і нічні, і 8 та 10 дюймів», - повідомив Віталій Кличко...

¤ 
Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво вже давно стало не просто десертом – це справжня культура.

У 2025 році виробники вражають не лише креативом, а й увагою до локальних смаків, екотрендів та мультисенсорного досвіду....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23112)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19042)
• Допомога під час карантину [967] (16166)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15973)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15668)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15580)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15517)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15460)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15445)
• Живи до ста! [965] (15384)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15317)
• Бюджет і ми… [965] (15269)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15169)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15166)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14995)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14935)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14769)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14638)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (816)
• Кличко бере участь у Конгресі Європейської народної партії: «Голос України має звучати нині на всіх міжнародних платформах» (748)
• Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки (646)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (570)
• Віталій Кличко передав від громади Києва 72 бригаді 900 дронів, модифікованих під потреби підрозділу (351)
• Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (330)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (198)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"