№1135 від 08.09.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Золоте правило супів:Чому не можна класти в бульйон лавровий лист?Про те, що після приготування супу слід виловлювати з каструлі лавровий лист, знають усі. Однак деякі види перших страв «не дружать» із цією спецією взагалі. Уникайте їх поєднання при приготуванні. Лавровий лист – невід’ємний інгредієнт у приготуванні перших страв. Щоправда, після того, як суп готовий, лаврушку прийнято з бульйону витягувати – щоби він не надавав страві гіркоти. Професійні кухарі впевнені: зрозуміти, що курячий бульйон був зварений із лавровим листком, можна буквально по першій ложці супу. У такому разі смак бульйону виходить більш «порожнім». Курка – дуже ніжне м’ясо, і лавровий лист здатний практично повністю заглушити його смакові особливості. Ідеальний ресторанний рецепт курячого бульйону виключає використання цієї пряності. Краще після того, як м’ясо закипить, покласти в каструлю морквину та одну не очищену, але добре промиту цибулину. Коренеплоди додадуть інтенсивності кольору бульйону і підкреслять ніжний смак птаха.
Коментарі (0):
|
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |