№1158 від 22.02.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Часник, сіль та інші спеції, які краще розкривають смак кавиКава смачна сама по собі, і багато хто не уявляє собі ранок без цього напою, що відносно бадьорить. Її п’ють як у чистому вигляді, так і з додаванням молока або різних інгредієнтів. Найчастіше як спеції додають корицю, гвоздику і кленовий сироп. Існують інші, не менш корисні, але досить дивні добавки – ще більш дивним є той факт, що вони краще розкривають смак напою. Які спеції можна додати до кави? Чорний перець. Також можна додати гострий перець чилі, який покращує обмін речовин. Кардамон. У цій добавці міститься досить багато корисних елементів. Гвоздика. Прекрасне поєднання – добавка стимулює кровообіг і знижує артеріальний тиск. Сіль. Надає напою легкого контрасту, який посилює аромат і смак. Краще брати очищену та дрібну сіль. Часник. Досить покласти 2-3 пластинки. Смак вийде цікавим. Краще його доповнити медом.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |