№1160 від 07.03.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Паризький цибулевий супІнгредієнти дано на 2 порції (великі порції). Якщо потрібно більше, пропорційно збільшуємо кількість продуктів: цибуля ріпчаста – 400 г; часник – 2 зубчики; масло вершкове – 40 г; олія оливкова – 20 г; біле сухе вино – 80 мл; бульйон м’ясний або курячий – 400-500 мл; сіль, перець за смаком; цукор – 0,5 ч.л.; гілочка чебрецю або дрібка французьких трав; сир твердих сортів – 70 г. Грінки з білого хліба – нарізати кружальцями шириною ~1,5 см, збризкати оливковою олією і підсушити в духовці (200°С) до золотистого кольору, натерти часником. У сотейник з товстим дном наливаємо оливкову олію, розпускаємо в ній вершкове масло, додаємо тонко порізану цибулю і дрібно нашаткований часник. Обсмажуємо на сильному вогні, постійно перемфішуючи. Як тільки цибуля добре обсмажилася і набула красивого золотистого кольору, додаємо цукор і чебрець, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 20. Потім додаємо бульйон та вино, солимо, перчимо. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму, щільно закриваємо кришкою і варимо, вірніше томимо, наш суп ще 30 хвилин. Готовий суп розливаємо у бульйонниці, зверху кладемо приготовані грінки, посипаємо натертим сиром і ставимо в заздалегідь розігріту до 200°С духовку. Бульйонниці кришками не накриваємо. Готуємо до того моменту, як сир розплавиться і трохи зарум’яниться.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |