№1164 від 04.04.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Мариновані оливки2 банки (по 314мл) зелених оливок; 1 ст. подрібнених волоських горіхів; 4 зубчики тертого часнику; 2 ст.л. сушеної м’яти; 1/4 ст. увареного яблучного оцту; 1/4 ст. оливкової олії. У велику миску додайте оливки, волоські горіхи, часник, м’яту, оцет і оливкову олію. Перемішайте, щоб добре з’єднати. Поставте миску в холодильник для маринування мінімум на 2 години. Для увареного оцту беремо яблучний оцет і цукор в рівних пропорціях, доводимо до кипіння і уварюємо приблизно хвилин 5 на вогні вище середнього, охолоджуємо. Такий оцет є замінником соусу бальзамік, його можна додавати до салатів, маринадів.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |