№1200 від 26.12.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Забудьте про замочування в молоці: рекомендований замінник для готування печінкиПеред тим, як приготувати свинячу або яловичу печінку, багато господинь її вимочують у молоці. Звісно, цей спосіб цілком має право на існування, тільки займає мінімум 2 години. Ну, а хтось взагалі таку процедуру не проводить і готує печінку одразу після купівлі. Однак вимочування – необхідний процес, оскільки допомагає усунути сторонні запахи, домішки, гіркоту, а також надати печінці соковитості. До того ж зазначимо, що процедура допоможе очистити продукт від шкідливих сполук, що проходять через нього. Пам’ятаємо, що печінка виступає в ролі фільтра всього організму. Щоб вимочування спрацювало як треба, слід спочатку позбутися плівки, а також обов’язково порізати її шматочками. Можна це робити й цілком, але є ймовірність, що на це піде багато часу, а результат може бути не таким, якого ви очікували. Отже, процедура вимочування дуже проста. Розчиняємо у воді сіль і цукор: на 1 л рідини припадає по одній столовій ложці сухих продуктів. Заливаємо свинячу або яловичу печінку отриманим розчином на 45 хвилин – цього буде достатньо. Після того, як час витримки добіжить кінця, відкидаємо шматочки печінки на друшляк, щоб уся рідина стекла. Тепер можна розпочинати приготування печінки.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |