№1204 від 13.01.2025p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Сирні кільцяНа 6-8 порцій: Тісто: 125 г молока; 125 г води; 8 г цукру; 2 г солі; 100 г вершкового масла; 150 г борошна; 225 г яєць. Крем: 400 г крем-сиру; 120 г вершків 33%; 75 г цукрової пудри. Духовку гріємо до 200°С. У сотейнику змішати молоко, воду, цукор, сіль, вершкове масло. Окремо відважити борошно і курячі яйця. Сотейник ставимо на вогонь і чекаємо, поки масло не розтопиться і суміш тільки почне кипіти. Всипаємо все борошно та спатулою енергійно замішуємо тісто, сотейник з вогню не знімаємо. Таким чином ми заварюємо тісто. Підсушувати тісто потрібно 2-3 хвилини, тісто має стати однорідним, а на дні сотейника повинен з’явитися білий наліт. Переносимо тісто в діжу і включаємо перемішування насадкою «весло». Тісто мало охолонути. Вливаємо яйця невеликими порціями, щоразу чекаючи однорідності тіста. Готове тісто перенести в мішок із насадкою «зірка» і відсадити на килимок кільця. Посипати мигдальними пелюстками. Випікання без конвекції при 200°С 10 хвилин, потім температуру знизити до 180°С і випікати ще 25-30 хвилин. Охолодити на решітці. Розрізати ножем навпіл. Для крему змішати крем-сир, холодні вершки, цукрову пудру та ½ ч.л. ванільної пасти (можна без неї). Збити до отримання повітряного, але міцного крему. Наповнити їм мішок і тією ж насадкою «зірка» відсадити крем у кільця. Перед подачею посипати пудрою.
Коментарі (0):
|
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |