![]() |
№1205 від 23.01.2025p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() У яку воду треба насипати гречку?Гречку люблять майже в кожній українській родині. Але виходить вона у всіх по-різному. В однієї господині не каша, а національне надбання – зернина до зернини, ароматна, в іншої – злипається і розварюється. Виявляється, відіграє роль температура води, в яку ми засипаємо крупу. У чому різниця? Якщо ви хочете зробити м’яку та однорідну кашу, можете засипати крупу сміливо в холодну воду, тобто відразу ставити на плиту і воду, і додавати гречку. Вийде саме каша, не розсипчастий гарнір, тому що гречка буде томитися, пояснили кухарі. Для приготування розсипчастого гарніру експерти радять кидати підготовлену крупу в гарячу воду або в окріп. Всередині така гречка буде м’якою, але зернини не злипнуться.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |