Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс добрих порад  Навіщо в соляному розчині замочувати м’ясо?
Мало хто з господинь підозрює, що м’ясо, витримане в соляному розчині, стає неймовірно м’яким, ніжним і соковитим. М’ясо може бути будь-яким – свинина, яловичина і навіть курка. Готувати м’ясний продукт також можна будь-яким способом – смажити, запікати, тушкувати тощо.
Замочування в соляному розчині – проста процедура, яка творить «дива». А все тому, що сіль змінює структуру м’яса: в ньому накопичується і утримується волога. Більше того, вона залишається всередині шматочка навіть у процесі приготування, в результаті чого м’ясо виходить дуже соковитим, навіть куряча грудка.
Замочувати м’ясо потрібно наступним чином: в 1 літр води кімнатної температури потрібно розчинити 4 столові ложки солі і 1 чайну ложку цукру.
Для додаткового смаку та аромату можна також додати кілька горошин чорного перцю. М’ясний шматочок повинен повністю «потонути» в розсолі.
Посуд з м’ясом потрібно накрити кришкою і прибрати в холодильник на 1-8 годин. Час замочування залежить від розміру м’ясних шматочків. Якщо вони невеликі – на шашлик або гуляш, то достатньо всього години – півтори, якщо м’ясо – це один великий шматок, то витримати його в розсолі слід 5-8 годин.
Спробуйте замочити м’ясо перед приготуванням, і ви переконаєтеся, що його смак значно покращиться, а страви завжди будуть соковитими.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 02.07.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | ¤ Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у КарпатиДіяльність церкви «Христос є відповідь» настільки різнопланова, що писати про неї можна дуже і дуже багато. Але є напрямок, який сам по собі є унікальним. Це кількаденні поїздки в Карпати, які дають можливість їх учасникам не просто відпочити в горах, що саме по собі є задоволенням та користю, а й отримати новий стимул для життя.Ініціатор та організатор поїздок пастор Тарас Сень дуже гарно та змістовно описує ці поїздки. Цього літа, з 16 по 20 червня, відбувся перший літній виїзд до Карпат, організований церквою «Христос є відповідь». Про те, як він пройшов, автор попросив розповісти Тараса Сеня....
| ¤ У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобівНа Рівненщині діє електронна черга на безоплатне ендопротезування – хірургічну заміну пошкодженого суглоба (здебільшого кульшового або колінного) штучним імплантом.Ця послуга доступна у межах програми медичних гарантій у закладах, які мають договір з Національною службою здоров’я України....
| | |
|