Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №314 від 18.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Час заощаджувати

Дешево, стильно, фірмово - зайдіть і переконайтесь!

Дешево, стильно, фірмово - зайдіть і переконайтесь!

18 жовтня в Рівному по вулиці О.Дундича, 5 відбудеться відкриття нового, четвертого за рахунком, магазину “Планета Секонд-хенд”

За два неповних роки торговельна мережа крамниць “Планета Секонд-хенд” завоювала прихильність тисяч мешканців не лише Рівного, але й України. Щоб переконатися в цьому, варто лише подивитися на довжелезні черги під магазинами у дні оновлення асортименту та в палаючі від щастя очі покупців, які бережливо тримають обновки, куплені за невеликі кошти. А таку прихильність в наш час, коли полиці магазинів переповнені різноманітними товарами, погодьтесь, заслужити доволі важко.

Тож не дивно, що торгівля секонд-хендом не тільки не зазнає краху, а, навпаки, завойовує дедалі нові позиції. Такий інтерес аж ніяк не можна пояснювати зубожінням населення. Адже за кордоном продаж секонд-хенду процвітає вже десятки років, хоча іноземці можуть дозволити собі, не замислюючись, купувати ексклюзивні новинки. В Україні цей вид підприємницької діяльності нині особливо актуальний. Наявність на ринку секонд-хенду, який нерідко набагато якісніший за нові товари турецького чи китайського виробництва, дозволяє багатьом родинам оновлювати свій гардероб, витрачаючи на це зовсім небагато коштів. До крамниць, що торгують секонд-хендом, часто навідується молодь, яка полюбляє оригінальні речі. Багато хто купує одяг для “дачних” робіт, “на село”. Загалом, майже кожна річ знаходить свого покупця. Тож не дивно, що у місті відкривається дедалі більше точок секонд-хенду, біля яких постійно збираються натовпи. Про це можуть лише мріяти навіть найбільш відомі вітчизняні модельєри.

Чим порадуєте?..

Варто зауважити, що оформлення магазинів “Планета Секонд-хенд” відбувається за європейськими зразками, а це відіграє не останню роль у боротьбі за покупця. Погодьтеся, наскільки приємно зайти до охайного магазину зі зручними та впорядкованими вішаками, де кожна річ має своє місце. Крім того, весь асортимент товару, який надходить до магазинів, проходить перевірку, обов’язково сортується, і лише після цього потрапляє до торговельної зали, в якій речі розвішують відповідно до асортименту. Під час підбору аксесуарів обов’язково враховується сезон року, тобто влітку більша увага приділяється майкам, футболкам, спідницям, взимку - верхньому та теплому одягу. Нерідко серед товару можна знайти абсолютно нові речі, навіть з етикетками.

Ціни

Йдучи назустріч споживачу, ціни в магазинах мережі “Планета Секонд-хенд” знижуються щодня, починаючи від дня оновлення асортименту - тобто, від 42 до чотирьох гривень (на сьомий день) за кілограм, і речі, відповідно, продаються на вагу. Але, як показує практика, ще за кілька днів до завершення нового тижня речей у продажу майже не лишається.

Асортимент

Придбати в магазинах торговельної мережі “Планета Секонд-хенд” можна усе: від спідньої білизни до верхнього одягу та взуття. І хоча переважно покупцями таких магазинів є жінки, ретельна увага приділяється також дитячому та чоловічому одягу. Тут можна знайти іграшки, компакт-диски, відео, англомовні книжки і, нерідко, раритетний посуд.

Раз на тиждень в магазинах з’являються так звані “люксові” речі. Це одяг та взуття відомих світових брендів, які за кордоном коштують шалені гроші. Погодьтеся, що може бути краще, наприклад, за кофтинку фірми “MEXX” за 40 гривень? А туфлі італійської фірми “DONNA TREND” за 35 гривень? Альтернативи цьому, безперечно, немає. І варто зауважити, що якщо європейська мода приходить до України з запізненням щонайменше на рік, то деякі аксесуари з асортименту “Планети Секонд-хенду” часто можна побачити на шпальтах модних глянцевих іноземних журналів. А це просто знахідка для будь-якої модниці.

Ти хто?

Як було вже зазначено, українська мода розвивається із запізненням. Багато моїх знайомих спочатку ходять до дорогих бутиків, дивляться ціни, дізнаються про модні тенденції, а потім йдуть до секонд-хенду і шукають подібні речі. Адже одяг у секонді значно дешевший, а ось перед подругами можна буде не лише похизуватися новомодною річчю, а ще й сказати, що ти заплатив за неї чималу суму.

Постійний інтерес до товарів, що були у вжитку, виявляють не лише пенсіонери й безробітні, але й народні умільці. З частин хутряних виробів, що гарно збереглися (зокрема, каракулевих), майстри шиють шапки, а з кількох шуб можуть виготовити непогану напівшубу. Зі шкіряних речей шиють спецодяг: рукавиці, комбінезони, фартухи тощо. А яку оригінальну постільну білизну можна зробити зі штор!

Досить часто серед потенційних клієнтів тут можна зустріти представників не лише місцевого “середнього класу”, а й досить заможних людей, які приїздять іномарками останніх моделей. Пояснюється це просто - серед товару є чимало оригінальних моделей одягу, які ніколи не купиш в магазинах.

Сьогодні на Заході, і ця мода майже досягла України, вважається особливим шиком носити одяг “із плеча” знаменитості. Але чи знаєте ви, що ті самі знаменитості, голлівудські зірки і топ-моделі не вважають негідним покопирсатися в купах секонд-хенду, вишукуючи усілякі стильні ексклюзивні штучки.

Перші торгові точки з продажу одягу та взуття секонд-хенд з’явилися в Україні, за оцінками фахівців, 13-15 років тому. Спочатку люди гидливо обминали цей незвично специфічний товар, та за кілька років не тільки звикли до дешевого одягу з Європи та Америки, але й почали створювати навколо нього своєрідний ажіотаж.

Продаж секонд-хенду прийшов в Україну із Заходу, де він існує вже понад 80 років. У найрозвиненіших країнах світу - Швейцарії, Нідерландах, США - понад півстоліття функціонують магазини товарів second hand і постійними клієнтами цих крамниць є аж ніяк не бомжі. Секонд-хенд купують студенти, представники середнього класу, шанувальники екстравагантних речей та багатії, котрі вміють рахувати гроші й воліють витрачати їх на щось вагоміше, ніж повсякденний одяг.

Думки споживачів

Світлана К., 28 років, медпрацівник:

- На щастя, я можу дозволити собі купувати одяг у магазині, чим періодично і займаюся. Проте це не приносить мені задоволення, оскільки асортимент товарів, які продаються в магазинах, приблизно однаковий, тож я інколи відчуваю себе мавпою. Тому час від часу відвідую “Планету Секонд Хенд”, де завжди знаходжу для себе пристойну й індивідуальну річ. Точно знаю - подібного немає ні в кого.

Галина М., 56 років, вчитель:

- Я працюю вчителем, тому покупки одягу та взуття планую заздалегідь. А треба ще ж вдягнути дітей, чоловіка. На мою думку, товари, які пропонують секонд-хенди, мають непоганий вигляд, добре перуться. Тим більше, є магазини, де ціни падають щодня, тому можна обрати оптимальний для сімейного бюджету день. І економія, і всі одягнуті та взуті.

Костянтин П., 34 роки, підприємець:

- Про магазини дізнався з реклами. Спочатку дуже соромився, переживав, що мене хтось побачить, коли я навіть йшов повз магазин. Але одного разу наважився й зайшов. Мене вразив сам вигляд магазину: чисто, приємний аромат, а одяг чекає на нових господарів на вішаках. Маю сказати, що перша зустріч із магазином такого роду справила на мене досить приємне враження.

Ганна У., 24 роки, студентка:

- Мені, власне, як і кожній жінці, хочеться мало не щодня похизуватися обновкою, і ціни секонд-хенду мені це дозволяють. Приємно вирізнятися з-поміж інших і знати, що носиш справді якісний одяг. У секонд-хенді є гарні, фірмові речі, що коштують дуже дешево. Там можна знайти й ексклюзив.

18.10.2007Любов РОМАНЮК


Переглядів: 996

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21064)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17207)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14463)
• Допомога під час карантину [967] (14378)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14221)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14031)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13906)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13876)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13858)
• Живи до ста! [965] (13848)
• Бюджет і ми… [965] (13783)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13773)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13654)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13565)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13563)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13502)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13114)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13096)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (741)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (81)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (77)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (76)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (74)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (74)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (72)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (72)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (71)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (69)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (67)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (65)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"