Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №343 від 08.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Історія успіху

“ВЕРТЕКС” - швидка технічна допомога

“ВЕРТЕКС” - швидка технічна допомога

15 років професійного визнання на ринку сервісного обслуговування електронного торгівельного обладнання в Рівному

Завжди цікаво та корисно відверто спілкуватися з оптимістами - адже в них можна навчитися і як вести власну справу, і як долати життєві труднощі. Директор рівненської компанії “ВЕРТЕКС” Тетяна ШАРЧУК упевнена: для того, щоб досягти успіху в бізнесі потрібно не менше знань, ніж для викладання основ бізнесу майбутнім комерсантам, чим вона теж успішно займається.

Сьогодні Тетяна Володимирівна успішно керує компанією, яка за 15 років цілеспрямованого позиціонування на ринку комп’ютерних технологій здобула в Рівному імідж надійного партнера. Професійно здійснюючи продаж, ремонт і сервісне обслуговування електронного торгівельного обладнання, офісної техніки і систем відеоспостереження, компанія “ВЕРТЕКС” робить конкретний внесок у розвиток економіки країни в цілому та міста зокрема.

“Комунізм” закінчився і треба було рухатися…”

- Пані Тетяно, що підштовхнуло Вас до започаткування власної справи?

- Півтора десятка років тому в нас із чоловіком була одна мета - досягти певного матеріального благополуччя. Ми, молоді спеціалісти, що приїхали в Рівне після вузівського розподілу, жили в однокімнатній квартирі. “Комунізм” закінчився і треба було рухатися, щось робити, щоб забезпечити сім’ю. Почали з торгівлі комп’ютерами і обслуговування комп’ютерної техніки, оскільки чоловік був фахівцем у цій галузі.

- Хто Вам допоміг з першим капіталом?

- Наша фірма обслуговувала медичне обладнання в обласній дитячій лікарні. Після розпаду СРСР московський постачальник передав нам це обладнання на сервісне обслуговування, оплативши послуги за рік наперед. Ці кошти, по суті, і були невеличким стартовим капіталом, вкладеним у розгортання нашого бізнесу. Потім ми почали працювати з обласним клінічним лікувально-діагностичним центром, де встановили одну з перших серйозних комп’ютерних мереж у Рівному. Згодом на базі центру проводили численні виставки і семінари, на які запрошували потенційних клієнтів компанії. Адже перш ніж щось продати, спеціалістів треба ознайомити з новими технологіями, сформувати на них попит.

- Як розвивався Ваш бізнес?

- Коли держава взяла курс на впровадження фіскальної техніки у всіх торгівельних точках, пріоритетним напрямком роботи компанії стали продаж і сервісне обслуговування торгівельного електронного обладнання. До речі, перший касовий апарат ми встановили в тому ж таки лікувально-діагностичному центрі. Справа виявилася перспективною: адже з розвитком підприємництва зростала кількість магазинів, а з ними - і потреба в різноманітному електронному обладнанні, яке потребувало професійного сервісного обслуговування. Щоб вийти в Рівному на перші позиції в цьому сегменті ринку, ми згорнули деякі неперспективні проекти.

“Високий професіоналізм і відповідальність”

- Які чинники сприяли успіху компанії “ВЕРТЕКС”?

- По-перше, вдалося створити команду професійно навчених та сертифікованих фахівців, які у нас працюють уже багато років. Велику увагу приділяємо технічному навчанню персоналу та освоєнню нових видів техніки.

По-друге, “ВЕРТЕКС” працює з постачальниками тільки надійної та якісної техніки, а саме: Група компаній “Система” (м. Київ), АТЗТ “Датекс Україна” (м. Київ), ЗАТ “ІКС-Маркет” (м. Київ), НВФ “Юнісистем” (м. Київ), Компанія “Арком” (м. Київ), ТОВ “Банківські технології” (м. Донецьк).

По-третє, здійснюємо комплексні поставки й обслуговування торгівельної електронної техніки. Сьогодні “ВЕРТЕКС” пропонує підприємствам Рівненщини POS-обладнання, програмне забезпечення, касові апарати та фіскальні реєстратори, ваги, сканери та принтери штрих-коду, термінали збору даних, детектори валют, системи захисту від крадіжок та відеоспостереження.

- Назвіть постійних клієнтів компанії, авторитет яких працює на підвищення її іміджу.

- Нашими послугами користуються: торгові мережі “Сільпо”, “Фоззі”, “Вопак”, “Наш Край”; аптечні мережі “Укрфам”, “Магістр”, “ПП Аптека”, обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука та інші медичні заклади; виробничі підприємства “Хлібодар”, “Ямуна”, підприємства споживчої кооперації, “Приватбанк”, “Ощадбанк”, обласна дирекція “Райффайзен банк Аваль”, обласне управління лісового та мисливського господарства, МКП “Рівневода”, “Радіотаксі”, Рівненська митниця та інші підприємства.

Складові успіху компанії “ВЕРТЕКС” - бездоганна ділова репутація підприємства, підтверджена його постачальниками і клієнтами, високий професіоналізм наших маркетологів та інженерів, відповідальне ставлення до роботи всього колективу. Ми пишаємося тим, що компанія має статус Інтегратора-провідника проектів. Це дає нам можливість здійснювати комплексне обслуговування автоматизованих робочих місць касирів у рівненських супермаркетах. До речі, кожен четвер у нас навчальний день: проводимо навчання касирів на робочому місці, в сервісному центрі або в міському центрі зайнятості.

“Мої улюблені клієнти - рівненські підприємці”

- Ваше ставлення до реклами, чи допомагає вона компанії у завоюванні нових клієнтів?

- Утримати старого клієнта набагато дешевше, ніж завоювати нового. Вдячний клієнт - найкраща реклама, а найефективніша - її відсутність. Мої улюблені клієнти - рівненські підприємці. Їх невтомна боротьба за виживання викликає в мене глибоку повагу. Співпраця з ними по обслуговуванню касових апаратів включає дуже багато цікавих питань: і технічних, і бухгалтерських, і психологічних (усі можуть помилятися - тільки не касир!).

- Найгостріша проблема у Вашому бізнесі?

- Дуже важко знайти фахівців з ремонту електронної техніки. Радянських майстрів, які чудово розбиралися в контрольно-вимірювальних приладах та апаратурі, ми втратили під час економічної стагнації 90-х років, а нових не навчили - молоді люди неохоче йдуть вчитися на технічні спеціальності в технікуми й коледжі. Ще одне болюче питання - не всі майстри, які вже трохи освоїли ремонтний сервіс, прагнуть до постійного самовдосконалення і підвищення своєї професійної майстерності до рівня героя фільму “Москва сльозам не вірить” - слюсаря Гоші, з яким вважають за честь дружити навіть академіки.

- Що визначило Ваш успіх у житті?

- Життєві обставини. Якщо впадеш у річку і не вмієш плавати, у тебе два виходи - потонути або вигрібати. Практично ми стали заручниками економічної політики держави незалежно від рівня освіти і матеріальної забезпеченості. Багато моїх друзів, здобувши університетські дипломи, виявилися непотрібними в Україні і виїхали за кордон розвивати чужі держави. А я хочу бути щасливою у рідній країні - займатися улюбленою справою, вдосконалюватися самій і вчити інших.

“Я радію професійним здобуткам своїх учнів”

- Чи сприяє здобута в молоді роки освіта успішному веденню Вашого бізнесу?

- За фахом я товарознавець, закінчила Львівський торгово-економічний інститут, багато років працювала викладачем в кооперативному технікумі, де читала лекції про організацію торгівлі. Так склалися обставини, що мені довелося очолити компанію. З того часу я постійно вчуся менеджменту. Набутий досвід і опанування вітчизняних і закордонних технологій організації бізнес-процесів лягли в основу моєї кандидатської дисертації з питань логістики, над якою я працюю.

- Ваше захоплення?

- Моє хоббі - викладацька робота. Мені подобається вчити майбутніх майстрів торгівельної справи. Коли я бачу своїх колишніх учнів успішними діловими людьми, я радію їх професійним здобуткам й отримую натхнення для подальшої роботи. Особливо радує, коли потім бачу їх серед своїх клієнтів.

- З якими думками, Тетяно Володимирівно, зустрічаєте 15-річчя компанії “ВЕРТЕКС”?

- Я дякую тим, хто зберіг відданість компанії, примноживши своєю сумлінною працею кількість її клієнтів. Я радію успіхам тих, хто, набувши в нашому колективі досвіду, започаткував власну справу або знайшов себе в іншій фірмі, яка конкурує з нами, - завжди приємно мати гідних суперників, які, спонукаючи ефективніше працювати, не дають розслабитися. Я щаслива, що завдяки надійним постачальникам та вірним клієнтам компанія “ВЕРТЕКС” ось уже 15 років утримує в Рівному лідируючі позиції на ринку сервісного обслуговування електронної торгівельної техніки. Будьмо!

08.05.2008Розмову вів Олександр ОЛЬХОВИК


Переглядів: 996

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14465)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (768)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"