Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №361 від 11.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Історія успіху

“Вільха” принесе радість у ваш дім!

“Вільха” принесе радість у ваш дім!

Гості – зачаровані на мить, ви – щасливі завжди!

Шведська компанія ІКЕА провела дослідження, які засвідчили, що майже половина сімейних пар конфліктує при купівлі меблів. Люди ламають долі й залишаються одинокими тільки через те, що вітальня не сподобалася екс-чоловікові, а кухня – екс-дружині. Повірте, це не перебільшення: факти – вперта річ. Українці, які не можуть похвалитися високими доходами, купуючи меблі один-два рази в житті, прагнуть, щоб у домі були не тільки затишні та зручні меблі, а й злагода.

Первісток

ринкової економіки

– Якщо ви хочете індивідуального підходу до створення вашого домашнього затишку, якщо вам подобається висока якість меблів за прийнятну ціну, ми допоможемо втілити ваші побажання в меблі, гідні вас, – переконує усіх своїх замовників Анатолій Володимирович СИДОРУК, директор виробничо-торгівельної фірми “Вільха” (на фото), що ви-го-тов-ляє нестандартні меблі (побутові, офісні, для кафе і барів, садові домашні, паркові тощо) на індивідуальне замов-лення. – Постійним попитом у рівнян користуються і наші столярні вироби (вікна, двері) та вироби, що поєднують дерево та металеві конструкції: різноманітні світильники, ого------рожі та паркани, брами і хвіртки, балкони і лавки. “Вільха” є базовим підприємством обласного центру зайнятості з підготовки ковалів художньої ручної ковки. Крім того, здійснюємо оптові поставки металопрокату – понад 400 найменувань – багатьом потужним споживачам області та за її межами, зокрема, Рівненській та Хмельницькій АЕС.

– Анатолію Володимировичу, почнімо з початку...

– Ідея відкрити власну справу виникла на початку 93-го року. Дружина на той час була вагітна, тож виношувала її разом із майбутньою донечкою Катрусею, на честь якої було названо наше перше підприємство – “Катрін”. Оскіль-----ки в Рів-ному воно було не єдине з такою назвою, ми змушені були 16 вересня перереєструвати його під іншою. Таким був початок історії первістка вітчизняної ринкової економіки і ровесника нашої доньки – при-ват-ного підприємства виробничо-торгівельної фірми “Вільха”. До речі, його логотип – орла на вільховій гілочці – намалювала моя дружина. Нині Оксана Павлівна – комерційний директор фірми, моя надійна опора на роботі і в сім’ї.

“Старий млин” став візитною карткою

– Розкажіть про структуру Вашого підприємства.

– Коли започаткували власну справу, в нас працювало три-чотири робітники. Буквально все орендували: й офісні, і складські, і виробничі приміщення. Сьогодні маємо власну територію – 1,7 гектара, виробничі, офісні та побутові приміщення загальною площею 9000 квадратних метрів, ведемо будівництво метало- та автотранспортного (маємо свій автопарк) цехів. Деревообробне виробництво, яке очолює мій незмінний заступник Петро Дідківський, об’єднує цехи по виготовленню м’яких і корпусних меблів, сто-лярний цех, пилораму, сушильні камери та фарбувальну дільницю.

Пріоритетним для нас є виробництво меблів у старовинному стилі для ресторанів і барів. Це вироби на дерев’яних шкантах, тобто зроблені без жодного шурупа, без жодної металевої скоби. Цікаво, що кафе “Старий млин” у Гощанському районі, яке замовило у нас такі меблі, стало нашою, так би мовити, візитною карткою. У нас з’явилися замовники в Рівному, Кузнецовську, Новоград-Волинському та ін-ших містах Рівненської та сусідніх областей. Останнє за-мов-лення, над яким працюють наші майстри, – стильні меблі для популярного в об-лас-ному центрі ресторану “Венеція”, власником якого є мій друг Михайло Калюжний.

Другим виробництвом, що включає металообробку та виготовлення ковальських виробів, успішно керує Володимир Борейчук. А до того вагомий внесок у його розвиток зробив В’ячеслав Скороход. Сьогодні воно оснащене новими верстатами і нестандартним обладнанням, виготовленим у власному механічному цеху. Загальна площа цього виробництва сягає 1500 квадратних метрів. Незабаром на 400 квадратних метрів розширимо кузню. Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати Петру Дідківському і Володимиру Борейчуку за творчий підхід до справи і вміле керівництво виробництвом.

Зручні меблі в оселі – чудовий настрій у сім’ї

– Анатолію Володимировичу, в чому секрет успішної роботи Вашого підприємства?

– Ми вдало знайшли свій сегмент на ринку – виробництво нестандартних корпусних і м’яких меблів. Тіснота наших помешкань та офісів, далеких від європейських стандартів, сприяє постійному надходженню індивідуальних замовлень на кухні, вітальні, спальні, кабінети, прихожі, шафи-купе, полки, стелажі тощо. Ціна їх, порівняно із закордонними виробами, в кілька разів нижча. Але це добротні меблі, виготовлені із застосуванням високоякісної фурнітури та не-ржавіючих пружинних блоків із чудовими ортопедичними властивостями.

Я впевнений, що екологічно чисті, комфортні й довговічні вироби “Вільхи” стануть центром притягання для ваших рідних і друзів, свідченням вашого відмінного смаку і вміння робити правильний вибір. Такий вибір протягом 15 років зробили сотні державних підприємств і комерційних структур, тисячі приватних осіб. Зокрема, ми виконували замовлення на виготовлення меблів і столярних виробів для лікарні Рівненського УМВС та бази міліцейського спецпідрозділу “Беркут”.

– Як Ви ставитеся до реклами, якою так рясніють засоби масової інформації?

– Найкраща реклама фірми “Вільха” – це її вироби, з якими приходять затишок у дім і злагода в сім’ю. Адже виконувати замовлення наші представники починають з виїзду на квартиру, де уважно вислуховують побажання господарів, вносять свої пропозиції, допомагають подружжю при розбіжності думок дійти консенсусу. Таким чином, дизайнер, в ролі якого виступають досвідчені фахівці-меблевики Юрій Поліщук і Олександр Корнійчук, створює проект замовлених виробів у співавторстві з господарями. Результат спільної праці: зручні меб-лі в оселі – чудовий настрій у сім’ї.

За 15 років – жодної затримки зарплати!

– І, звісно, задоволення від праці у Ваших працівників та впевненість у майбутньому.

– Саме так. Ми ніколи не падали духом, налагоджували виробничий процес так, щоб люди були забезпечені роботою незалежно від сезонного попиту на нашу продукцію. Завдяки цьому за 15 років у колективі не було жодної затримки зарплати, підприємство вчасно та в повному обсязі сплачує всі податки і не допускає заборгованості перед Пенсійним фондом. На відміну від багатьох при-ват-них підприємств, наші працівники отримують зароблене двічі на місяць (аванс і зарплата). Для них створені гідні умови праці – всі виробничі приміщення опалю-ються, є гаряча вода, душові, власна їдальня. Звичайно, така турбота про людей зводить практично до нуля плинність кадрів.

– Анатолію Володимировичу, перш ніж поговорити з Вами про благодійність, хочу нагадати слова Сервантеса: “Нехай мовчить той, хто дав; нехай говорить той, хто отримав”. Але давайте порушимо заповідь великого іспанця, оскільки ті, кому Ви допомагаєте, ще надто маленькі, щоб про це розповісти.

– Ми намагаємося надавати посильну допомогу всім, хто її потребує. Вже багато років наше підприємство опікується Рівненським дошкільним дитячим будинком. Дітки з групи, в якій вихователем Наталія Стадник, відвідують нас на всі свята, колядують і посівають, отримують від фірми подарунки. Також допомагаємо школам, лікарням, дитячим садкам, будинку сімейного типу на Боярці, храмам і монастирям. Зокрема, надали благочинну допомогу в будівництві Гощанського монастиря.

Весь світ – театр,

а меблі – декорація

– Було би цікаво почути про Ваше минуле, чим захоплюєтеся в житті, крім роботи.

– Я закінчив Київський міжнародний аграрний університет і спортивну школу-інтернат, не один рік займався боксом. Колишній спецназівець, у радянські часи два з половиною роки віддав службі у 93-й конвойній бригаді внутрішніх військ України і Молдавії, якими командував генерал Шаталов. Довелося побувати в “гарячих точках” тодішнього СРСР – Кишиневі і Криму, зазнати гіркоту втрати друзів, з якими зріднила армійська служба. Зі 147 бійців нашої роти додому повернулися 120. П'ятнадцять з них проживають у Західному регіоні України, тож колишні спецназівці часто зустріча-ються.

Захоплююся спортом, рибальством та полюванням. У власному будинку обладнав тренажерний зал, який допомагає мені підтримувати спортивну форму і бадьорий настрій. Я і мої друзі придбали три ставки, де розводимо рибу. 10 листопада виповниться 25 років мого мисливського стажу. Маю добру мисливську зброю і вірних товаришів, що поділяють моє захоплення. Любов до полювання об’єднала нас у мисливський колектив “Либідь”, який ми створили на базі Костопільського лісгоспу.

– Ваші побажання читачам “Рівне-Ракурсу” – потенційним клієнтам ВТФ “Вільха”.

– Якщо, як висловлювався Шекспір, весь світ – театр, а люди в ньому – актори, то меблі – декорація. На ринку Рівненщини вже 15 років успішно працює приватне підприємство з багатообіцяючим майбутнім – виробничо-торгівельна фірма “Вільха”. Завітайте до нас: тут раді замовленню на будь-який виріб – від шафи до кухні чи вітальні, від лавки чи альтанки до чудової огорожі з неповторною брамою. Обновіть свою квартиру, зробіть прекрасною вашу садибу та запросіть друзів розділити вашу радість. Гості – зачаровані на мить, ви – щасливі завжди!

11.09.2008Олександр ОЛЬХОВИК

Приватне підприємство ВТФ “Вільха” 33024, м. Рівне, вул. Старицького, 37-а; тел./факс: (0362) 62-20-05, тел. 5-41-18


Переглядів: 1053

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p.
¤ 
Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Цей первинний матеріал використовуватимуть для лікування травм спинного мозку. Про це на своєму Telegram повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш....

¤ 
У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

П’ять громад Рівненської області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21224)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17357)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14584)
• Допомога під час карантину [967] (14506)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14339)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14158)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14029)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14003)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13996)
• Живи до ста! [965] (13975)
• Бюджет і ми… [965] (13916)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13910)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13782)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13684)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13682)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13629)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13243)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13215)

ТОП-15 свіжого номера:

• Збільшено грант для Рівного від корпорації НЕФКО (387)
• Як шкіра може розповісти вам про здоров’я серця? (58)
• Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані (58)
• Три простих напої для профілактики тромбозу (57)
• У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей (56)
• Чому темніє в очах, коли ви встаєте з ліжка? (55)
• Зіткнення автомобіля з велосипедом (55)
• Прості способи знизити кров’яний тиск (54)
• Переходив дорогу і потрапив під авто (48)
• У трьох закладах Рівненщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (47)
• Переправляв за кордон чоловіків з «інвалідністю» (47)
• У Березному в ДТП постраждав неповнолітній пішохід (46)
• П’яний водій збив пішохода (46)
• Постачали наркотики до колонії (45)
• У Вараському районі загинув мотоцикліст (44)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"