Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №379 від 15.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Гороскоп на 2009 рік

Що рік прийдешній нам готує?

Що рік прийдешній нам готує?

2009 рік - рік Земного Бика, вступить у свої права, за східним календарем, 29 січня. Загалом роботи цьогоріч у всіх буде достатньо, але заповзятість, уміння та терпіння призведуть до того, що справи позитивно вирішаться практично для всіх знаків зодіаку. Розглянемо детальніше - що ж на нас очікує?

ЩУР

Цілковите занурення в роботу перешкоджає вам знаходити час для коханої людини, а даремно. Саме у 2009 році вона може не витримати і гримнути дверима. Тому приділіть їй увагу, тим паче, що в цьому випадку ви не пошкодуєте. Та й робота - не вовк, у ліс не втече. Кращий час для владнання особистих справ - осінь, а для нових знайомств, традиційно, - весна.

Початок 2009 року може посадити вас на фінансову “дієту”, але до весни все владнається. Намагайтеся протягом року хоча б трохи заощаджувати, оскільки регулярно виникатимуть непередбачувані витрати. Також цьогоріч не рекомендується організовувати корпоративний бізнес, краще все робити наодинці. А ще - тримайте свої плани в секреті від цікавих вух.

Здоров’я значних проблем не спричинятиме, лише контролюйте емоційний стан: більше посміхайтеся, викиньте з голови похмурі думки, відмовтеся від шкідливих звичок.

БИК

У фінансовому розумінні вам захочеться чогось грандіозного, проте - “пан або пропав” - ось девіз 2009 року для того, хто народився в рік Бика. “Попасти в яблучко” буде непросто, проте легко - наробити дурниць і потерпіти фінансовий крах. Зате і виграш в разі перемоги буде значним. Будьте особливо обачні щодо грошей навесні та на початку осені. Ближче до кінця року з’являться прекрасні фінансові можливості.

Особисті стосунки будуть нерівними - то “розлучення і дівоче прізвище”, то - зізнання в коханні до смерті. Ваша половинка у 2009 році буде особливо нетерпимою до змін вашого настрою. Уникайте конфліктів, інакше розрив дійсно може трапитись. Особливо небезпечні - червень та жовтень.

Здоров’я не підводитиме, а от нерви побережіть. Не піддавайтеся панічному настрою. Ваш ключ до гарного самопочуття - посмішка.

ТИГР

Кохання як запаморочить голову, то так і носитиме вас хвилями пристрастей увесь рік. Особливо це актуально навесні. Літо також внесе безлад в емоційне життя, частенько думатимете про розрив з колишнім обранцем на користь нового. Не кваптеся - новий коханий(на) навряд чи погодиться на шлюб, а колишнього можна втратити назавжди. Будьте уважними до своїх половинок, і це допоможе налагодити стосунки.

Фінансове положення нестабільне. Проте якщо протягом 2009 року ви робитимете заощадження, то уникнути кризи вдасться. Восени буде нагода збільшити прибутки.

Здоров’я не підводитиме, особливо, якщо будете дотримуватися режиму сну та відпочинку, споживати натуральні продукти. Ведіть розмірений спосіб життя, уникаючи зайвих стресів.

КРОЛИК (КІТ)

Ті, хто народилися в рік Кролика (кота), у 2009 році досягнуть успіху в здобутті різних позик і кредитів, проте варто бути обережними - не все те золото, що блищить, а помилки можуть дорого коштувати. Особливо небезпечними в цьому сенсі можуть стати липень і листопад.

Особисте життя відзначиться переосмисленням вашого ставлення до коханих. Завищені вимоги можуть призвести до розриву стосунків, але якщо зимово-весняний “марафон” буде пройдено без втрат, то наприкінці весни готуйтеся до весілля. Можливо, просто знайдете справжнього друга серця. Проблем зі здоров’ям не передбачається, проте контролюйте емоції.

ДРАКОН

2009-й рік принесе кардинальні зміни в особисте життя тим, хто народився в рік Дракона. На них можна сподіватися в лютому, травні, червні і вересні.

Прибутки зростатимуть завдяки старанності на основному місці роботи. З’являться додаткові гроші, які влітку ви із задоволенням витратите.

Головне - не беріть участі в авантюрах, що може статися восени. Прислухайтеся до інтуїції та тверезого глузду, і до Нового року ваш гаманець потовщає.

Здоров’я не постраждає, якщо ви не виснажуватимете себе постійними дієтами та фізвправами - у всьому потрібно знати міру. Вживайте вітаміни. Бережіться нервових перевантажень.

ЗМІЯ

Прибутки в 2009 році тих, котрі народилися в рік Змії, не будуть стабільними. Тому готуйтеся збільшити професійне завзяття, щоб не відчути фінансових провалів. Кінець року надасть можливість непогано заробити і поверне душевну рівновагу.

Голова буде зайнята швидкоплинними захопленнями. Весь початок року проведете на хвилях кохання. Проте до літа радимо визначитися зі своїми почуттями, щоб вже восени податися з коханою людиною десь в екзотичні країни. Бережіть здоров’я. Дотримуйтеся розпорядку дня, уникайте перенавантажень, сідайте на дієту, ходіть у спортзал, гуляйте на свіжому повітрі - і хвороби оминуть вас. Навесні можливе загострення хронічних хвороб, запасайтеся вітамінами. Кінець року принесе добре самопочуття.

КІНЬ

Коні у 2009 році можуть зна-йти своє кохання в поїздках або на просторах Інтернету. Не нехтуйте випадковими знайомствами - хтозна, може, це виллється у щось більше? Проте початок року серйозних змін не провіщає: насолоджуйтеся свободою, спілкуйтеся з друзями, фліртуйте та інтригуйте. Не бажано заводити службові романи.

Не піддавайтеся на авантюри, вкладаючи гроші в сумнівні проекти. Краще бережіть те, що маєте, тоді прибутки будуть стабільними, потішать вас і домашніх. Влітку випаде додаткова нагода заробити.

Стан здоров’я потребуватиме пильної уваги - не перевантажуйте себе роботою. Дотримуйтеся дієти, режиму сну та відпочинку. Навесні у вас можливе загострення хронічних захворювань, проте кращий час для їх комплексного лікування - початок осені.

КОЗА

Кози ніяк не можуть визначитися зі своїми почуттями, з лінією поведінки, з кількістю емоцій, шокуючи своїх коханих витівками. Тому будьте готові, що так само вчинять і з вами. Стосунки стабілізуються в другій половині 2009 року, ви знайдете омріяну гармонію, а в кінці року, якщо ви все ще вільні, на вас можуть очікувати багатообіцяючі знайомства.

Фінансова стабільність крутиться довкола заощаджень. Непродуманий ризик в березні, червні і серпні може призвести до їх втрати, а в листопаді, навпаки, випаде гарна нагода заробити. Здоров’я цілком залежатиме від емоційного стану. Позитивний настрій допоможе уникнути хвороб, а ниття - довести до нездужань. Любовні переживання небажані, особливо восени, коли можуть загостритися хронічні захворювання.

МАВПА

Мавпи у 2009 ро-ці пірнатимуть в океані ніжності та довіри, яка встановиться з коханою людиною. Всі давні непорозуміння та образи будуть забуті, а в стосунках запанує майже телепатичний зв’язок. Якщо ж ви все ще самотні, придивіться до найближчого оточення - можливо, ваша половинка постійно перед очима, та ви її чомусь не помічаєте.

На початку 2009 року прибутки не будуть значними, тому дотримуйтеся режиму економії. Зате в другій половині року матимете можливість заробити - ризикуйте.

До кінця року можливий перехід на нову роботу або новий кар’єрний виток.

Щодо здоров’я не виникатиме проблем, але будьте уважні в лютому. Більше уваги приділяйте фізичній активності.

ПІВЕНЬ

Багато з тих, хто народився в рік Півня, сумніваються - у своїх почуттях і почуттях коханої людини. Та робити цього не варто: постійна недовіра може внести розлад у стосунки і викликати їх охолодження, особливо небезпечним у цьому є 2009 рік. Намагайтеся уникати непорозумінь.

Цей рік ви проведете в роботі та турботах, але ваші старання будуть винагороджені, причому настільки, що ви відчуєте смак до марнотратства. Особливо вдалими стануть лютий та травень. Спробуйте не вкладати гроші в сумнівні заходи, краще думайте про те, як сприяти подальшому зростанню добробуту.

Треба стежити за здоров’ям і всіляко уникати нудьги - саме від неї можуть з’витися хвороби. Більше часу проводьте серед хороших друзів, і в році, що настає, у вас все буде гаразд.

СОБАКА

Ви любите залізати в борги, але у 2009 році намагайтеся цього не робити, а всі минулі кредити повертайте вчасно. У лютому на вас може чекати дуже відповідальна робота, на яку вам слід погодитися. Загалом 2009 рік буде матеріально стабільним.

Про будь-які серйозні стосунки в особистому житті замислюватися ще рано - надто багато зовнішніх обставин. Проте навесні буде можливість зайнятися собою і своїм коханим (коханою). Намагайтеся не задушити його своєю любов’ю та ревнощами. Романтичним буде літо - тут і нові знайомства, і таємні пристрасті. До кінця року чекайте сюрпризів - як приємних, так і не дуже.

Тонус організму схильний до перепадів, необхідно зважати на будь-які нездужання. “Боріться” з ними перевіреними методами - розпорядок дня, дозовані фізичні навантаження, хороше харчування. Намагайтеся більше часу проводити з сім’єю.

КАБАН

Вірність - не найсильніша сторона тих, хто народився в рік кабана, але в 2009 році намагайтеся не робити необдуманих вчинків, які можуть зруйнувати стабільні стосунки. Проте якщо вам хтось дуже подобається, сміливо призначайте йому побачення. Особливо це актуально навесні і в кінці року.

У фінансовому плані 2009 рік має бути сприятливим, проте брати кредити не рекомендується - розрахуватися буде непросто. Прибутки будуть поступово зростати, хоча фінансових проривів цей рік не обіцяє. На початку року не витрачайте свої заощадження.

Уважніше ставтеся й до здоров’я. Підступна недуга може захопити вас зненацька, тому прислухайтеся до свого організму і при перших ознаках хвороби звертайтеся до лікаря.

У цілому ж, за прогнозами астрологів, у рік Бика частіше виявлятимуться такі якості, як вірність, серйозність, відповідальність за сім'ю.

В політиці та бізнесі вітатимуться вивірені та реалістичні рішення, збереження традиційних цінностей і дотримання національних інтересів. Рік у професійному відношенні відкриває можливості проявити себе у новій галузі, довести свої наміри до кінцевого результату.

15.01.2009Підготувала Наталя ПАШИНСЬКА


Переглядів: 1072

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14464)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13655)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (759)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"