Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №220 від 29.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Грудень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне
QRcode

#Новорічне меню

Головне - побільше м'яса і розваг

Цього разу новорічний стіл повинен бути багатим - будь-яка собака любить ситно поїсти. Буде добре, якщо ви приготуєте в якості головної страви баранячу ногу або кролика. Але підійде й звичайна курка, оригінально приготовлена. Доречною буде випічка - від млинців і пиріжків до найскладнішого торта, всілякі солодощі й десерти.

Курка у вишневому соусі

Курка, 2 ч.л. солі, 0,5 ч.л. чорного меленого перцю, 2 ч.л. крохмалю, 1 ст.л. напівсухого вина, 0,5 літра вишневого компоту, 5 ст.л. олії.

Курку розрізати на порції, натерти сіллю з перцем. Розігріти у гусятниці олію й обсмажити курку. Потім поставити в нагріту до 180-190 градусів духовку і смажити до готовності. Сік від жарення злити в сотейник, а курку залишити в духовці. Приготування соусу: додати в сік від жарення вино і поставити на слабкий вогонь. У вишневому соку розвести крохмаль і влити в сотейник. Довести до кипіння, помішуючи, загустити. Вишні без кісточок покласти в соус і все закип'ятити. Полити соусом курку.

М'ясо «Мішок

із подарунками»

Готуємо фарш із яловичини й свинини, заправляємо цибулею і спеціями до смаку. Ліпимо з нього “колобки” розміром із мандарин, і кожний “колобок” розплющуємо в корж. У середину кожного коржа кладемо по декілька чайних ложок грибної начинки (шампіньйони або будь-які інші гриби, тушковані в сметані) і шматочок масла. Згортаємо м'ясо назад у “колобок” і упаковуємо у фольгу, кінці якої складаємо у вигляді мішка, зав'язуємо посередині. Ставимо лист із подарунками-колобками в духовку на півгодини. Виходить чудова страва незвичного вигляду.

Салат «Оригінальний»

Вам знадобляться 40 грамів сушених грибів, 200 грамів яловичої печінки, 2 солоні огірки, 3 цибулини, 2 круто зварені яйця, 0,75 склянки майонезу, 3 ст.л. олії, сіль, перець, зелень.

Білі сушені гриби почистити і зварити, потім дрібно нарізати. Зварити яловичу печінку, охолодити і нашинкувати. Цибулю нарізати дрібними кубиками і спасерувати на олії. Огірки очистити від шкірочки і нарізати дольками. З'єднати всі компоненти, додавши перець, сіль, половину норми майонезу. Перед подачею на стіл салат заправити майонезом, що залишився.

29.12.2005


Переглядів: 1298

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1199 від 18.12.2024p.
¤ 
Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові

Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові

Пропустивши два швидких м’ячі і ще в першому таймі залишившись у чисельній меншості, «Верес» поступився «Карпатам» у Львові і перервав свою десятиматчеву безпрограшну серію. Ця поразка стала найбільшою за часів відродженого народного клубу і третьою найбільшою для «Вереса» в елітному дивізіоні чемпіонату України....

¤ 
Cкільки потрібно мити волосся шампунем?

Cкільки потрібно мити волосся шампунем?

Двічі милити голову шампунем – необхідність чи маркетинговий хід? Як насправді правильно мити голову, розповідають експерти....

¤ 
Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?

Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики?

Перед тим як у молодому віці почати ін’єкції ботоксу, варто врахувати всі плюси та мінуси і порадитися з лікарем. Бо є нюанси....

¤ 
Проблеми з пам’яттю:

Проблеми з пам’яттю:

втома, перевантаження чи щось серйозніше?

На забудькуватість скаржаться багато: від молодих до людей похилого віку. Спочатку це проявляється начебто в дрібницях, але часто з віком проблема посилюється, і у якусь мить ми розуміємо, що нам важко на себе покластися, так багато витікає, не утримується, розчиняється ніби в повітрі. І тут ми починаємо замислюватися: це просто накопичилася втома і потрібно з’їздити у відпустку, попити вітамінки, чи справа в чомусь суттєвішому? А раптом провали у пам’яті – ознака захворювання? Давайте проаналізуємо, чому пам’ять може нас підводити і що з цим робити....

¤ 
На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки

На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки

Інцидент стався 7 грудня близько 20:40 на залізничній станції Верба, що на Дубенщині....

¤ 
У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту

У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту

Можна сміливо говорити про те, що з 1 грудня у Рівному почала працювати нова модель громадського транспорту. Так, на вулиці міста виїхали нові автобуси, які курсують за маршрутом 47А. А загалом для зменшення заторів у місті значно зменшилася кількість маршруток малої місткості....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22488)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18437)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15469)
• Допомога під час карантину [967] (15441)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15183)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15050)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14987)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14937)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14910)
• Живи до ста! [965] (14852)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14812)
• Бюджет і ми… [965] (14789)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14665)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14635)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14516)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14456)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14108)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14074)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному запрацювала нова модель громадського транспорту (427)
• Різниця між пральним порошком і капсулами (66)
• Енергетична безпека: на Рівненщині розвиваються альтернативні джерела енергії (65)
• Проблеми з пам’яттю: (62)
• Безпрограшна серія «Вереса» завершилася розгромною поразкою у Львові (62)
• На потягу вдарило струмом: двоє неповнолітніх отримали термічні опіки (61)
• Ботокс для профілактики зморшок: що про це думають медики? (60)
• Як позбутися неприємного запаху цибулі на руках після готування? (59)
• Чи можна нагрівати мед? (59)
• Сушарки проти паперових рушників: що безпечніше для здоров’я? (59)
• Анастасія Либак провела розминку з учнями Жобринського ліцею (58)
• Фундучна картопля (57)
• Рецепт домашніх патчів (57)
• Cкільки потрібно мити волосся шампунем? (57)
• Чи нешкідливо вмиватися мінеральною водою? (55)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"