Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Лютий 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | | |
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Старовинна паска на оливковій емульсії
На одну форму 500гр.
200гр. борошна
10гр. свіжих дріжджів
2 яйця (ХОЛОДНІ)
50гр. цукру
100гр. вершкового масла кімнатної температури
3 гр. солі
Перетираємо дріжджі з борошном, додаємо цукор, сіль, яйця, замішуємо тісто. Під час замішування додаємо масло невеликими шматочками.
Для емульсії:
2 яйця
50гр. оливкової олії Складаємо в банку яйця, додаємо олію і інтенсивно струшуємо. Тоненької цівочкою додаємо до тіста, постійно його вимішуючи. Готове тісто рідкувате і швидше нагадує заварне. Залишаємо при кімнатній температурі на 1,5 години, тоді ставимо в холодильник на 8-12 годин.
Холодне тісто викладаємо у ПАПЕРОВУ форму (готова паска настільки ніжна, що з іншої ви її просто не виймете) і даємо підійти при кімнатній температурі ще 2-2,5 години. Випікаємо при 180С 30-40 хвилин, до проби на суху паличку. Готову паску обережно виймаємо з духовки і відразу кладемо боком або на подушку, або на рушник і даємо повністю охолонути, тільки тепер її можна взяти в руки і за бажанням зняти форму. Прикрашаємо на свій смак.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1208 від 05.03.2025p. |
|