Дріжджі розтираємо з цукром до рідкого стану, додаємо молоко, воду, просіюємо борошно, додаємо яйця, сіль і замішуємо тісто. Воно має бути ніжним і приємним на дотик, але бути трохи липнути до рук. Залишаємо в теплому місці на 40 хвилин, обминаємо і ще залишаємо на 40 хвилин, знову обминаємо і ще чекаємо 40 хвилин.
Поки тісто підходить робимо начинку: чистимо картоплю, ріжемо на кілька частин, додаємо сіль за смаком і варимо до готовності. На сковорідці розпускаємо все вершкове масло і підсмажуємо цибулю, порізану кубиками. З картоплі зливаємо воду, розминаємо в пюре, додаємо смажену цибулю, молоко, яйце і все дуже добре вимішуємо. Виправляємо на сіль-перець. Готова начинка нагадує ніжний крем.
Готове тісто ділимо на шматочки, підкачуємо в кульки, даємо відпочити буквально 5-10 хвилин. Формуємо пиріжки і смажимо їх в олії, так як начинка у нас готова, то це займає по кілька хвилин з кожного боку. Готові пиріжки викладаємо на паперові серветки, щоб увібралася олія.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA