Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Пончики
Борошно – 260 гр.
Вода – 150мл.
Яйце велике – 0,5 штуки
Цукор – 20гр.
Масло вершкове – 15 гр.
Дріжджі свіжі – 10 гр.
Горілка – 1 ч.л.
Сіль – 0,5 ч.л.
Олія для смаження Дріжджі розтерти з цукром, додати воду, борошно та інші інгредієнти крім олії. Замісити липке тісто, головне - НЕ підсипайте борошна. Просто залиште на 1 годину в теплому місці. Робочу поверхню та руки змазали олією, сформували з тіста невеличкі кульки, залишили на 15 хвилин, зробили посередині дірочки. Нагріли олію і опускаємо наші заготовки, смажимо до готовності, це швидко, буквально до 1 хвилин з кожного боку. Викладаємо на паперові серветки, приспаємо цукровою пудрою. Смачного!
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|