|
№904 від 14.03.2019p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Ліниві вареники
На 4 порції:
350гр. сиру жирністю від 9%, в ідеалі домашній
2 жовтки
2ст.л.цукру
1/2ч.л. солі
100гр. борошна Почнемо з того, що сир треба протерти крізь сито, це недовго, але необхідно, щоб страва вийшла на гідному рівні, а не що-небудь . Додаємо жовтки, цукор, сіль, перемішуємо. Просіюємо борошно, ще раз перемішуємо до однорідності. Робимо ковбаску, ріжемо і відварюємо у підсоленій воді, готові варенички спливуть доверху.
Подаємо з розтопленим маслом, медом чи сметаною.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|