Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №911 від 02.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Липень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Торт «Малиновий Захер»

Торт «Малиновий Захер»

На торт діаметром 20см: Для бісквіту: 130 г марципану 45 г цукру 64 г жовтків 50 г яєць 75 г білків 45 г цукру 30 г борошна 15 г какао-порошку 30 г шоколаду гіркого 30 г масла вершкового

Марципан збиваємо з цукром (1), яйцями, жовтками хвилин 10, щоб утворилася пухка маса. На неї зверху просіюємо борошно з какао, обережно вмішуємо. Білки збиваємо з цукром (2) і акуратно вводимо до тіста. Масло та шоколад розтоплюємо, охолоджуємо та вливаємо в тісто по краю миски. Ще раз акуратно вимішуємо. Викладаємо у форму та випікаємо при 180С° 25-30 хвилин, до проби на суху паличку. Охолоджуємо. Цей бісквіт краще випікати в роз’ємній формі, оскільки він такий ніжно-невагомий, що з силіконової буде трохи проблематично виймати..

Для мармеладу:

100 г малинового пюре

46 г цукру

3 г пектина

1 г лимонної кислоти розбавити в 1г води

Пюре змішати з 2/3 цукру, довести до кипіння. Пектин змішати з залишком цукру, додати до пюре, ще раз довести до кипіння, додати розведену лимонну кислоту. Охолодити. Пектин можна замінити на 5 гр.желатину, тоді його треба замочити, і додати в гаряче пюре, дати охолонути і відразу викладати.

Сироп для просочування коржів:

70 г води

20 г цукру

10 г какао

15 г киршу (або міцного алкоголю)

Воду, цукор, какао довести до кипіння, зняти з вогню і додати алкоголь. Охолодити.

Для крему:

150 г вершків від 33%

150 г шоколаду гіркого

12 г цукру

Вершки з цукром довести до кипіння і залити шоколад. Перемішати, дати постояти годину в холодильнику.

Для глазурі:

25 г води

110 г вершків від 33%

150 г цукру

30 г какао

Все змішати, довести до кипіння, охолодити.

Бісквіт ріжемо на три коржа, кожен просочуємо сиропом. Перший корж промазуємо кремом, викладаємо другий корж, промазуємо малиновим мармеладом, викладаємо третій корж і все поліруємо кремом, що залишився. Ставимо в холодильник на 2-3 години, тоді поливаємо глазур’ю. Знову ставимо в холодильник.

02.05.2019


Переглядів: 2289

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1225 від 01.07.2025p.
¤ 
Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.

Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23332)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19271)
• Допомога під час карантину [967] (16402)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (16168)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15899)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15789)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15746)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15712)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15706)
• Живи до ста! [965] (15596)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15545)
• Бюджет і ми… [965] (15473)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15411)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15373)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (15197)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (15152)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14985)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14852)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Це відзнака всього народу України», – Кличко у Франкфурті отримав престижну премію за права людини (1185)
• ChampionCasino — Ліцензована Платформа для Українських Гравців (1145)
• Група «Гюрза» отримала чергову автівку для бойових завдань від волонтерів «Української команди» (1099)
• Віталій Кличко передав допомогу від столичної громади двом військовим підрозділам – понад 2300 дронів та системи РЕБ (938)
• Вартість манікюру: що входить у послугу та як не переплатити (316)
• Як знайти якісні курси англійської мови: універсальні поради для вибору (297)
• Ексклюзивний Верифікаційний Бонус ChampionCasino - Дізнаємося Деталі (271)
• Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…» (232)
• Векторна чистка зубів щадний спосіб догляду за яснами (141)
• Ремонт квартир під ключ: переваги та особливості (128)
• Бізнес англійська чому це ключ до міжнародної кар'єри (127)
• УДАР запропонував законопроєкт, який захищає демократію на рівні місцевого самоврядування (123)
• У Рівному консультуватимуть фахівці Інституту серця МОЗ України (111)
• Віталій Кличко передав на фронт ще 2400 дронів та 5 вантажівок (100)
• Ліцензована платформа ChampionClub — Надійний Оператор Ігрових Розваг (32)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"