№911 від 02.05.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Торт «Малиновий Захер»На торт діаметром 20см: Для бісквіту: 130 г марципану 45 г цукру 64 г жовтків 50 г яєць 75 г білків 45 г цукру 30 г борошна 15 г какао-порошку 30 г шоколаду гіркого 30 г масла вершкового Марципан збиваємо з цукром (1), яйцями, жовтками хвилин 10, щоб утворилася пухка маса. На неї зверху просіюємо борошно з какао, обережно вмішуємо. Білки збиваємо з цукром (2) і акуратно вводимо до тіста. Масло та шоколад розтоплюємо, охолоджуємо та вливаємо в тісто по краю миски. Ще раз акуратно вимішуємо. Викладаємо у форму та випікаємо при 180С° 25-30 хвилин, до проби на суху паличку. Охолоджуємо. Цей бісквіт краще випікати в роз’ємній формі, оскільки він такий ніжно-невагомий, що з силіконової буде трохи проблематично виймати.. Для мармеладу: 100 г малинового пюре 46 г цукру 3 г пектина 1 г лимонної кислоти розбавити в 1г води Пюре змішати з 2/3 цукру, довести до кипіння. Пектин змішати з залишком цукру, додати до пюре, ще раз довести до кипіння, додати розведену лимонну кислоту. Охолодити. Пектин можна замінити на 5 гр.желатину, тоді його треба замочити, і додати в гаряче пюре, дати охолонути і відразу викладати. Сироп для просочування коржів: 70 г води 20 г цукру 10 г какао 15 г киршу (або міцного алкоголю) Воду, цукор, какао довести до кипіння, зняти з вогню і додати алкоголь. Охолодити. Для крему: 150 г вершків від 33% 150 г шоколаду гіркого 12 г цукру Вершки з цукром довести до кипіння і залити шоколад. Перемішати, дати постояти годину в холодильнику. Для глазурі: 25 г води 110 г вершків від 33% 150 г цукру 30 г какао Все змішати, довести до кипіння, охолодити. Бісквіт ріжемо на три коржа, кожен просочуємо сиропом. Перший корж промазуємо кремом, викладаємо другий корж, промазуємо малиновим мармеладом, викладаємо третій корж і все поліруємо кремом, що залишився. Ставимо в холодильник на 2-3 години, тоді поливаємо глазур’ю. Знову ставимо в холодильник.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |