№925 від 08.08.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Закусочний джем з гіркого перцюНа 2 баночки по 200мл: 600гр. болгарського перцю 3 стручка гіркого перцю 120гр.цукру 3ст.л.оцту Солі й води в цьому рецепті немає. Миємо і чистимо весь перець від насіння і перетинок, особливу увагу приділяємо гіркому перцю, інакше буде неїстивно-гостро (я роблю це в рукавичках). Пробиваємо блендером. Викладаємо в каструльку цукор, додаємо пюре з перців, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до ледь помітного кипіння і, постійно помішуючи, варимо 30 хвилин. За 5 хвилин до кінця варки додаємо оцет. Підготовлені банки стерилізуємо і в ще гарячі викладаємо джем.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |