![]() |
№930 від 12.09.2019p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Шоколадно-горіхова паста (типу Nutella)100гр.горіхів 1ст.л.цукру 1ст.молока 2ст.л.сухого молока 200гр. шоколаду (від 56%) З цих пропорцій виходить доволі густа паста, якщо потрібна більш м’яка консистенція, можна додати 1/3ст.молока або взяти шоколаду 150 гр. Горіхи підсушуємо на сковорідці, присипаємо цукром і карамелізуємо. Виливаємо на силікон чи пергамент, даємо охолонути, ламаємо на шматочки і пробиваємо в блендері до порошкоподібного стану. Молоко з сухим молоком та шоколадом доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, даємо трошки охолонути і вливаємо в блендер до горіхових крихт, пробиваємо на найбільшій швидкості. Переливаємо в стерилізовані баночки і даємо повністю охолонути при кімнатній температурі, тоді ставимо в холодильник на 2-3 години.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |